Aqua-bound udstyr

Aqua-bound Sting Ray-hybrid

Sting Ray Hybrid er den letteste sprøjtestøbte kajak pagaj tilgængelig i sit prisleje. Med sine mellemstore blade bygget af eksklusiv Aqua-Bound abXII harpiks, forstærket med glasfiber og dens carbon-aksel, reducerer denne pagaj træthed for enhver roer.

Den Sting Ray Hybrid har to muligheder. Ud over en snæver 3-hullet snap-knap hylse (0 ° til 60 °, L og R fjedrende vinkler), tilbyder denne padle også Posi-Lok® ferrule systemet, der klikker fast i positionen fast og sikkert. Posi-Lok® har en stærk korrosionsfri kompositkonstruktion, bekvem dual-release-udløsning og uendelige fjedervinkler.

1,799.00 DKK

Ikke på lager

Joe Matuska modtog sin første kajak og pagaj i 1973 som gave.

Efter at have svømmet flere gange under sin første tur med dem kom han hjem med en ødelagt oagaj og en ødelagt kajak. Han måtte konstaterer at, at en person med en grad i medicinsk mikrobiologi bør kunne reparere en ødelagt pagaj og kajak, gik han igang med at reparerer dem. Før han vidste af det, havde han fået en ny hobby, der førte til en lang karriere inden for sportssektoren. I 1991 startede Joe Aqua-Bound i Surrey, British, Columbia.

Virksomheden fremstillede pagajer til whitewater, touring og rekreative kajaksejlads samt kano, og blev hurtigt den førende producent af plastbladede kajak pagajer.

Aqua-Bound var også den første til at indføre gas-assisterede støbte pagajblade. Joe brugte en stor del af sin tid på at ringe rundt for at sælge sit produkt og fik igennem god service sin virksomhed til at vokse.

I slutningen af ​​2008 købte Branches LLC Aqua-Bound Technologies fra Joe og hans partnere og flyttede virksomheden til Osceola, WI USA. Pagajerne er nu bygget i vores fabrik.

Virksomheden er forpligtet til at fortsætte Aqua-Bound-traditionen med ekstraordinær kvalitet og service. Få dine hænder på en Aqua-Bound pagaj og forbered dig på at højne din oplevelse.

Aqua-bound udstyr