Bøger af Jørgen Skovmand

20 år i og med havkajak af Jørgen Skovmand

Havkajakroer - sikkerhed for bedre oplevelser

Pris 199,- kr.

Som indledning giver David Biering en kort historisk gennemgang af kajakkens 4.500 årige historie, hvorefter Jørgen Skovmand udførligt beskriver udviklingen i Danmark gennem de sidste 20 år, hvor han selv har været med i front ved indførelsen af havkajakken, stiftelsen af Havkajakroerne, Pro-Havkajak, Havkajakken & Friluftsliv m.m.
 

Foruden kajakkens udvikling i Danmark er der beskrivelser af de mest spændende oplevelser fra de 14 lande som Jørgen har roet i, krydret med oplevelser med DKF, DGI, BCU, Menokayaking, kunder, forhandlere, kolleger og leverandører. Altså meget mere end en biografi - læs den før din nabo.
 

20 år i og med havkajak


Pris 249,- kr.

Forfatterens formål med bogen er på en let og overskuelig måde at synliggøre, hvad du kan tillade dig med den erfaring du har – og give dig en viden så du kan komme videre. Der er selvfølgelig gode tips, fra et langt liv som havkajakinstruktør, til alle uanset niveau. Alle redningsøvelser osv. er udførligt beskrevet og bogen har over 130 illustrative billeder.
 
Den ultimative instruktionsbog for vores hurtigst voksende sportsgren i Danmark. Jørgen Skovmand er en erfaren instruktør med international erfaring, der her videregiver sine erfaringer. Der er udførlig instruktion til de fleste og gode tips til alle - på 100 A4 sider med over 130 illustrative billeder. Kilde: Saxo

Pris 199,- kr.

Bøger af Jørgen Skovmand

Her er den første instruktionsfilm for havkajakroer på dansk.

Filmen er lavet af grundlæggeren af Havkajakken og Friluftsliv, det nuværende KajakHuset, Jørgen Skovmand. Den viser de færdigheder der skal beherskes for at opfylde kravene til Havkajaksamrådets niveau for Havkajakroer.

Teknikkerne bliver vist og gennemgået grundigt, så er du ikke helt sikker i redningsteknikkerne, eller vil du bare gerne have en god instruktionsfilm på dansk, så er denne film et godt valg.

Sprog: Dansk
Sideantal: 175
Forlag: Havkajakkens Forlag
Indbinding: Bog, paperback
Udgivet: 19-07-2013
Originalsprog: Dansk