handelsbetingelser

Garanti og handelsbetingelser

Alle vores produkter er naturligvis omfattet af den Danske Købelovs 2-årige garanti og reklamationsrets - bestemmelser, og der gives kvittering med på ethvert køb, der fungerer som gyldigt garantibevis.

Alle priser er anført i danske kroner og incl 25 % moms. Der tages forbehold for prisændringer, fejl, udgåede varer og afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.

Generelle handelsbetingelser

Alt salg fra Okk Center er omfattet af den danske købelov. Det betyder, at forbrugere har 2 års reklamationsret på varerne. Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slid og ælde.

Det omfatter ikke almindelig slitage og skader, der ikke kan henføres til fejl i produktet. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret manglen.

Hvis du er uheldig med en vare købt hos OKK center skal du sende, eller selv komme retur med varen. Vi forbeholder os retten til at undlade at tage telefonisk stilling til en reklamation, uden at have set varen fysisk. Transport og forsendelse af reklamationsvarer er for kundens regning.

Skulle der være fabrikationsfejl på produktet hæfter fabrikanten, og der byttes til nyt produkt, medmindre fejlen er af mindre betydelig grad og kan udbedres indenfor rimelig tid.

Betaling

Okkcenter modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på OKKcenter.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Alle pakker bliver leveret af Gls

gls

Alle pakker bliver leveret af Gls

Okkcenter bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Returret

Når du har handlet på webshoppen, har du 30 dages fuld returret. Returretten indebærer, at du har mulighed for, bortset fra nogle få forpligtelser fra din side som f.eks. at du selv dækker transportudgifter, at tilbagesende de varer, som du har modtaget.

Modtages varerne beskadiget, holdes du ansvarlig herfor, med mindre andet er aftalt. Gebyrerne er de samme, uanset hvor mange varer du har købt. Ved delvis returnering tilbagebetales derfor ingen fragtomkostninger.

Reklamation og forbrugerbeskyttelse

Får du en fejlbehæftet eller fejlekspederet vare, er du velkommen til at sende denne retur. Købeloven/Lov om forbrugeraftaler/Lov om Forbrugerbeskyttelse, som varetager dine interesser som forbruger og kunde, træder naturligvis også i kraft, når du handler hos os.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos OKKcenter, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: okkcenterweb@gmail.com

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til OKKcenter.dk på tlf.: 2878 1529 eller mail: okkcenterweb@gmail.dk

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Okkcenter.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse okkcenterweb@gmail.com

Levering

OKK center leverer i hele Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland. Vi leverer din bestilling med GLS. For uafhentede pakker forbeholder OKK center sig retten til at debitere et gebyr på Kr. 39,- for de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Uafhentede pakker omfattes normalt ikke af returretten.

Alle oplyste priser er inklusiv moms.

Køb med betalingskort:

Ved afhentning i butik tillægges der ikke leveringsgebyr.
Til udland indenfor EU, betales ekstra fragt og dansk moms.
Til udland udenfor EU, herunder Grønland og Færøerne betales den fulde fragt af køber.

Til Grønland og Færøerne betales yderligere fragtomkostninger (Fly/båd) udover grundtakst på 39 kr. Levering til Grønland og Færøerne sker kun efter aftale pr. telefon eller mail.

Opdager du en skade på pakken, inden du åbner den, skal du anmelde det til det sted (GLS), hvor du har hentet din pakke.

Additional payment on freight - Finland

171.00 DKK

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!