Crewsaver

Crewsaver Crewfit 165N - Blue - Auto/manuel

Crewfit 165N Sport bruger den nyeste 3D-teknologi og sikrer maksimal komfort. Entry level til 3D-serien, Crewfit 165N Sport har de væsentlige funktioner for at sikre, at den rekreative bruger forbliver sikker, når man er ude på vandet.

NØGLEFUNKTIONER:

ISO 12402-3 (150N) godkendt, men med overlegen opdrift (165N) for at flyde dig højere i vandet
Designet med en Peninsular Chin støtte, for at holde din luftvej godt fri for vandet uanset betingelserne
Vedhæftningspunkt for Crewsaver Surface Light
Soft loop D-ring til fastgørelse af sikkerhedssele.
Robust yderbeklædning til holdbarhed
UML MK5 Automatic eller Halkny Roberts 840 Manuel betjeningshoveder
Center spændejustering
Crotch strop
Oral Tube
Fløjte
Reflekterende tape
Løftebøjle

965.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Crewsaver - vores historie

Med over 50 års erhvervserfaring er Crewsaver anerkendt som en af ​​de førende leverandører af redningsveste og jolle sejladsudstyr i verden og er markedsleder inden for sikkerhedssektoren.

Crewsaver-mærket blev først indført under navnet "Crewsaver Marine Equipment Ltd" i Gosport på den sydlige kyst i England, der udviklede en specialkundskab i sikkerhedsprodukter og skabte unikke og innovative stilarter skræddersyet til bestemte sektorer af sejladsen.

På grund af virksomhedens succes og høj profil inden for marineindustrien udvidede Crewsaver sig til generelle vandsportsektorer og udvidede mærket til padlemarkedet med Yak-sortimentet.

Designet og udviklet med avancerede testprocedurer og faciliteter af vandsportentusiaster sælges vores produkter i over 40 lande verden over og kan påberåbes af vores kunder for konsekvent at overstige de standarder, vi har sat for os selv.

Vi er stolte af at være RNLI's leverandør af redningsveste og leverandør til sejlads, triathlon og kano markørbuer til OL i London i 2012.

Vores arv er demonstreret ved design og fremstilling af avancerede tekniske, højkvalitets og innovative marine produkter, der spænder over kommercielle og fritidsmarkeder, og introducerer nye banebrydende produkter på markedet, der viser kraftfulde avancerede funktioner og banebrydende stilarter til dem, der kræve det ultimative resultat uden kompromis.