Crewsaver

Crewsaver Razor Drysuit - Junior

Juniordragten med 3-layer system med tapede sømme. Dette gør at draften er helt tæt, men stadig åndbar. I modsætning til mange andre tørdragter har Razor manchetter i neopren.

Dragten har åbning foran med vandtæt glidelås.
Vandtæthed 20 000 mm.

Forstærkninger på knæ og rumpe, giver extra robusthed og dragten holder længere. Latex fødder til at holde dig varm og tør.

Crewsaver Razor Drysuit - Junior Tørdragt

Fuldt åndbart stof med tapede sømme
Front indgang lynlås
Forstærket knæ og slidstærk sæde til holdbarhed
Glideskin neopren nakke og manchet lukninger.
Latex sokker

3,495.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Crewsaver - vores historie

Med over 50 års erhvervserfaring er Crewsaver anerkendt som en af ​​de førende leverandører af redningsveste og jolle sejladsudstyr i verden og er markedsleder inden for sikkerhedssektoren.

Crewsaver-mærket blev først indført under navnet "Crewsaver Marine Equipment Ltd" i Gosport på den sydlige kyst i England, der udviklede en specialkundskab i sikkerhedsprodukter og skabte unikke og innovative stilarter skræddersyet til bestemte sektorer af sejladsen.

På grund af virksomhedens succes og høj profil inden for marineindustrien udvidede Crewsaver sig til generelle vandsportsektorer og udvidede mærket til padlemarkedet med Yak-sortimentet.

Designet og udviklet med avancerede testprocedurer og faciliteter af vandsportentusiaster sælges vores produkter i over 40 lande verden over og kan påberåbes af vores kunder for konsekvent at overstige de standarder, vi har sat for os selv.

Vi er stolte af at være RNLI's leverandør af redningsveste og leverandør til sejlads, triathlon og kano markørbuer til OL i London i 2012.

Vores arv er demonstreret ved design og fremstilling af avancerede tekniske, højkvalitets og innovative marine produkter, der spænder over kommercielle og fritidsmarkeder, og introducerer nye banebrydende produkter på markedet, der viser kraftfulde avancerede funktioner og banebrydende stilarter til dem, der kræve det ultimative resultat uden kompromis.