Crewsaver

Crewsaver Surface Light

CSL - vandaktiveret overflademonteret redningsvest lys.

Højdrevet hvidt blinkende LED redningslys
Dimensioner: 45mm (L) x 31mm (W) x 39mm (H)
Blinker for optimal synlighed til søs
Mindste lysintensitet 1,3cd ved 0 '(req. 075cd)
Udstyret med en vandaktiveret kontakt
Drives af et Duracell Ultra 3v lithium-ion batteri

Crewsaver Surface Light 10220

CSL - water activated surface mounted lifejacket light.
High powered white flashing LED lifejacket light
Dimensions: 45mm (L) x 31mm (W) x 39mm (H)
Flashing for optimum visibility at sea
Minimum light intensity 1.3cd at 0' (req. 075cd)
Optimum output levels exceeds 3cd
Fitted with a water activated switch
Powered by a Duracell Ultra 3v lithium-ion battery
 

245.00 DKK

Ikke på lager

Crewsaver - vores historie

Med over 50 års erhvervserfaring er Crewsaver anerkendt som en af ​​de førende leverandører af redningsveste og jolle sejladsudstyr i verden og er markedsleder inden for sikkerhedssektoren.

Crewsaver-mærket blev først indført under navnet "Crewsaver Marine Equipment Ltd" i Gosport på den sydlige kyst i England, der udviklede en specialkundskab i sikkerhedsprodukter og skabte unikke og innovative stilarter skræddersyet til bestemte sektorer af sejladsen.

På grund af virksomhedens succes og høj profil inden for marineindustrien udvidede Crewsaver sig til generelle vandsportsektorer og udvidede mærket til padlemarkedet med Yak-sortimentet.

Designet og udviklet med avancerede testprocedurer og faciliteter af vandsportentusiaster sælges vores produkter i over 40 lande verden over og kan påberåbes af vores kunder for konsekvent at overstige de standarder, vi har sat for os selv.

Vi er stolte af at være RNLI's leverandør af redningsveste og leverandør til sejlads, triathlon og kano markørbuer til OL i London i 2012.

Vores arv er demonstreret ved design og fremstilling af avancerede tekniske, højkvalitets og innovative marine produkter, der spænder over kommercielle og fritidsmarkeder, og introducerer nye banebrydende produkter på markedet, der viser kraftfulde avancerede funktioner og banebrydende stilarter til dem, der kræve det ultimative resultat uden kompromis.