Crewsaver

Crewsaver Toki Men

Crewsaver Toki Men er en utrolig alsidig rash vest, der isolerer dig mod vinterens kolde vinde og vand, men er stadig åndbar nok til at holde dig kølig hele sommeren! 

Crewsaver Toki Men er gjort af rashy letvægts og holdbart polypropylen og er derfor ikke så tungt som andre materialer. Den er af superstræk, hvilket giver maksimal fleksibilitet, især over skuldrene. Materialet er også lavet til at have fantastisk hurtige egenskaber til at holde dig komfortabel og tør i solrigt vejr.

Denne beklædningsgenstand har ingen søm under armene, da disse kan være utroligt ubehagelige, når du padler.

Trods at være tyk nok til at holde dig varm om vinteren, er Crewsaver Toki Men utrolig hurtigtørrende på og uden for kroppen, hvilket viser sig utrolig nyttigt både sommer og vinter.

Hurtigtørrende termisk stof.
Letvægts og holdbar polypropylen konstruktion.
Åndbart hurtigtvævende stof til komfort.
Flatlocked sømme.
Sømløs underarm for bevægelsesfrihed.
Hurtigt vævende stof.
Giver stor isolering mod kulde.

325.00 DKK

Crewsaver - vores historie

Med over 50 års erhvervserfaring er Crewsaver anerkendt som en af ​​de førende leverandører af redningsveste og jolle sejladsudstyr i verden og er markedsleder inden for sikkerhedssektoren.

Crewsaver-mærket blev først indført under navnet "Crewsaver Marine Equipment Ltd" i Gosport på den sydlige kyst i England, der udviklede en specialkundskab i sikkerhedsprodukter og skabte unikke og innovative stilarter skræddersyet til bestemte sektorer af sejladsen.

På grund af virksomhedens succes og høj profil inden for marineindustrien udvidede Crewsaver sig til generelle vandsportsektorer og udvidede mærket til padlemarkedet med Yak-sortimentet.

Designet og udviklet med avancerede testprocedurer og faciliteter af vandsportentusiaster sælges vores produkter i over 40 lande verden over og kan påberåbes af vores kunder for konsekvent at overstige de standarder, vi har sat for os selv.

Vi er stolte af at være RNLI's leverandør af redningsveste og leverandør til sejlads, triathlon og kano markørbuer til OL i London i 2012.

Vores arv er demonstreret ved design og fremstilling af avancerede tekniske, højkvalitets og innovative marine produkter, der spænder over kommercielle og fritidsmarkeder, og introducerer nye banebrydende produkter på markedet, der viser kraftfulde avancerede funktioner og banebrydende stilarter til dem, der kræve det ultimative resultat uden kompromis.