Crewsaver

Crewsaver Ultra Boots - Børnestøvle

En god jolle støvle, der vil holde dine fødder varme. Ideel til alle typer jolle sejlads.

Forstærket hælbeskyttelse.
Justerbar ankelrem til en god pasform.
Side lynlås til nem adgang i støvlen.
Støbt højgrebsål.
Materiale: 5mm neopren.

Reinforced hiking and heel area protection
Adjustable ankle strap for a snug fit
Side zip for easy donning
Moulded high grip sole
Material: 5mm Neoprene
A great dinghy boot which will keep your feet warm and you on your feet. Ideal for all types of dinghy sailing.

125.00 DKK 250.00

Crewsaver - vores historie

Med over 50 års erhvervserfaring er Crewsaver anerkendt som en af ​​de førende leverandører af redningsveste og jolle sejladsudstyr i verden og er markedsleder inden for sikkerhedssektoren.

Crewsaver-mærket blev først indført under navnet "Crewsaver Marine Equipment Ltd" i Gosport på den sydlige kyst i England, der udviklede en specialkundskab i sikkerhedsprodukter og skabte unikke og innovative stilarter skræddersyet til bestemte sektorer af sejladsen.

På grund af virksomhedens succes og høj profil inden for marineindustrien udvidede Crewsaver sig til generelle vandsportsektorer og udvidede mærket til padlemarkedet med Yak-sortimentet.

Designet og udviklet med avancerede testprocedurer og faciliteter af vandsportentusiaster sælges vores produkter i over 40 lande verden over og kan påberåbes af vores kunder for konsekvent at overstige de standarder, vi har sat for os selv.

Vi er stolte af at være RNLI's leverandør af redningsveste og leverandør til sejlads, triathlon og kano markørbuer til OL i London i 2012.

Vores arv er demonstreret ved design og fremstilling af avancerede tekniske, højkvalitets og innovative marine produkter, der spænder over kommercielle og fritidsmarkeder, og introducerer nye banebrydende produkter på markedet, der viser kraftfulde avancerede funktioner og banebrydende stilarter til dem, der kræve det ultimative resultat uden kompromis.