CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR Folding Shovel Rustfrit stål feltspade

CUMA GEAR Folding Shovel - Rustfrit stål feltspade

Smart og praktisk lille, foldbar håndskovl der let kan være i din taske.

Plads og vægt er ofte en prioritet. Derfor er cuma gear folding shovel et rigtig godt stykke ekstra grej at have med på turen.

Grav dine bålrester ned

Om du skal til at lave bål eller er færdig med det, så bør du altid grave dine afbrændte bålrester ned. På den måde viser du respekt for andre mennesker og forlader dit sted på en ordentlig måde. Ligeledes bør madrester også graves ned, da ikke alle dyr tåler vores tilberedte mad. Når du graver dine madrester ned, lader du skovens mikroorganismer gøre arbejdet og du slipper for ulækre ting i din rygsæk.

Lav et toilet i naturen

Når du er afsted er det helt naturligt at du "skal". Kroppen kan kun holde sig i x-antal timer og derefter bliver det ikke sjovt. Med denne lille håndskovl kan du med ro i sindet gøre hvad du har brug for, og samtidig kunne rydde op efter dig selv. Desværre ser man at mange lader deres efterladenskaber ligge ovenpå jorden med hvidt toiletpapir rundt om. Det er dårlig stil og det bør du ikke bidrage til.

Praktisk hylster til din CUMA GEAR Folding Shovel

Når du er færdig med at bruge denne mini feltspade, tørrer du den blot af i lidt græs eller blade. Derefter pakker du den med i det kraftige hylster og ned i rygsækken. På den måde undgår du at skovlen gør dit grej eller taske beskidt.

Vægt: 81 gram inkl. skede.
Materiale: 20l Stainless steel

99.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Et ordentligt ildstål er nødvendigt for at kunne lave bål. Med et stort tændstål fra CUMA GEAR har du mulighed for at lave mange gnister og dermed optimere din mulighed for hurtigt at få ild. Længden på paracordet mellem skraber og ildstål gør, at det er nemt at håndtere.

Brug siden af skraberen og ikke rundingen i enden. Det er langt den bedste måde at anvende den på.
Derudover er der også indbygget cm mål i skraberen.

HUSK at alle ildstål har en coating der sikrer dem under transporten fra fabrikken. Denne coating skal lige slides af. Når du har haft den i brug nogle gange vil du opleve at det er MEGET lettere at lave ild. Dette gælder for alle ildstål på markedet. Du kan med fordel bruge lidt sandpapir til at fjerne denne coating på ildstålet med den første gang. Så er du næsten garanteret succes med dit nye tændstål.