CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR - Ildstål - The Survivalist 198 mm

CUMA GEAR - Ildstål - The Survivalist 198 mm

Her er det største ildstål på det danske marked, nogensinde. CUMA GEAR har lavet et imponerende stort stykke grej som er grejnørds våde drøm. 19,8 cm måler dette ildstål og der er til flere tusinde ganges båltænding i det.

Det bliver lettere at lave bål med cuma gear ildstålet

Der er flere meget konkrete fordele ved et i denne størrelse. Frem du alt, så giver længden en større overflade, og dermed tid, at skrabe på. Jo længere det er, desto lettere er det at få gnister i lang til. Med de små skal du skrabe mange gange for at få det samme resultat som med ét skrab på dette kæmpe store ildstål.

Nemt at holde på når du skal lave bål

Der er masser af holde fast i med hånden. Kender du det at små ildstål ofte har et lille plastikhåndtag du skal holde fast i? Ikke her - der holder du bare hvor du har lyst og vender og drejer det som det passer dig. Der er nul spild, for du kan bruge hele ildstålet til at lave bål med. Om vinteren når dine hænder er kolde, så vil du elske at du købte et der var så stort som dette.

Yderligere information om CUMA GEAR - Ildstål - The Survivalist 198 mm

Mål: 12.7 mm x 198 mm
Ildstål og skraber er bundet sammen med paracord
Vægt: 125 gram

199.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Et ordentligt ildstål er nødvendigt for at kunne lave bål. Med et stort tændstål fra CUMA GEAR har du mulighed for at lave mange gnister og dermed optimere din mulighed for hurtigt at få ild. Længden på paracordet mellem skraber og ildstål gør, at det er nemt at håndtere.

Brug siden af skraberen og ikke rundingen i enden. Det er langt den bedste måde at anvende den på.
Derudover er der også indbygget cm mål i skraberen.

HUSK at alle ildstål har en coating der sikrer dem under transporten fra fabrikken. Denne coating skal lige slides af. Når du har haft den i brug nogle gange vil du opleve at det er MEGET lettere at lave ild. Dette gælder for alle ildstål på markedet. Du kan med fordel bruge lidt sandpapir til at fjerne denne coating på ildstålet med den første gang. Så er du næsten garanteret succes med dit nye tændstål.