CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR Titanium Hang Pot 750ml

CUMA GEAR Titanium Hang Pot 750ml
Denne titanium gryde er den ideelle alt-i-én løsning, til dig der hverken vil gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller funktionalitet.

Alsidig titanium gryde og kop til én person
På soloturen, hvad end du skal afsted i et eller flere døgn, så har CUMA GEAR hang pot en rigtig god størrelse. Du undgår at fylde din oppakning med tungt og unødigt grej, for du kan praktisk talt lave alt i denne titaniums gryde.

Med sommerfugl-håndtagene kan du også bruge CUMA GEAR Titanium Hang Pot som kop. Fold hanken ned til den modsatte side. Så enkelt er det at forvandle den til en kop.

Hæng den over bålet eller stil den på en brænder
Hanken sikrer at du ubesværet kan hænge den over et bål. Kaffen, suppen eller hvad du end ønsker, kan nemt tilberedes over bålet. Pinde, ståltråd, snore er alle gode og mulige løsninger til dit kompakte feltkøkken, når det skal op og hænge.

Måleenheder indvendig
Er der brug for at afmåle væske, så kan du også det.

Tåler hårdhændet rengøring
Titanium er ufattelig stærkt. Brænder du maden på og er du i nærheden af stranden, kan du sagtens rengøre den med sand, havvand og en tot græs - uden at du ødelægger den.

Nalgene 1 liter Narrow og Wide Mouth passer også i den
Kender du det populære drikkedunke fra amerikanske Nalgene? De findes i flere størrelser. Hang Potten passer sammen med 1 liters modellerne, da både Nalgene Narrow Mouth og Wide Mouth har samme udvendige diameter. Igen en smart detalje, der gør at du nemt og ultra pladsbesparende kan have kogegrej og vand samlet på absolut intet plads. What's not to like!? - Hvis du selv vil kombinere dette sæt, finder du en Nalgene drikkedunk lige » HER «

CUMA GEAR Titanium Hang Pot 750ml - En sikker vinder
Ift kogegrej, så bliver det her bliver din nye bedste ven.

Data
Mål: 9,4 cm indvendig diameter x 11 cm højde
Vægt inkl. stofpose: 94 gram

399.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Et ordentligt ildstål er nødvendigt for at kunne lave bål. Med et stort tændstål fra CUMA GEAR har du mulighed for at lave mange gnister og dermed optimere din mulighed for hurtigt at få ild. Længden på paracordet mellem skraber og ildstål gør, at det er nemt at håndtere.

Brug siden af skraberen og ikke rundingen i enden. Det er langt den bedste måde at anvende den på.
Derudover er der også indbygget cm mål i skraberen.

HUSK at alle ildstål har en coating der sikrer dem under transporten fra fabrikken. Denne coating skal lige slides af. Når du har haft den i brug nogle gange vil du opleve at det er MEGET lettere at lave ild. Dette gælder for alle ildstål på markedet. Du kan med fordel bruge lidt sandpapir til at fjerne denne coating på ildstålet med den første gang. Så er du næsten garanteret succes med dit nye tændstål.