CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM CUMA GEAR - ILDSTÅL - THE BUSHMAN 126,5 MM

CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8

CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8

Udnyt dit brændsel bedst muligt med en CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8. Når du brænder træ, grene, bark og kogler af, er "trægasserne" en stor del af forbrændingen. I takt med at temperaturen stiger i brænderen, frigives den gas som er inde i dit biobrændsel. CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8 wood stove er konstrueret på en sådan måde, at træ og gasser forsynes bedst muligt med ilt fra bunden af. Brænderen har dobbeltsider og de små kanaler blander luftet med ilden så du får en meget ren afbrænding.

Mindre sorte gryder med en CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8
Nuvel, dit grej bliver stadig sort, men ikke nær så meget som hvis du brugte det over bål. Den renere forbrænding har nemlig den sidegevinst at brænderen sviner mindre og stort set ikke producerer røg når den bruges optimalt. Du vil også lægge mærke til at der kun er aske tilbage og ikke hele stykker kul. Det er der ofte når man laver bål.

Den er let at bruge og du skal bruge mindre energi fordi...
En CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8 bruger ikke ret meget brændsel. Slet ikke i forhold til almindelig bål. Du kan fyre i den med små grene og kogler og når du er færdig, pakker du den blot sammen. I skoven har du derfor altid brændsel og behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt du går tør. Nettoresultatet er at du sparer på din egen energi og stadig kan lave mad eller vand til eks. kaffe, stort set uden sved på panden. Dét er genialt!

Sparer på pladsen i rygsækken
Du kan ikke se det på billederne, men brænderen er delt i flere stykker. Du stabler de enkelte dele ovenpå hinanden og på den måde samler din brænder. Derfor fylder den KUN 8 cm i tykkelsen nede i din rygsæk, mens diameteren er de 14 cm.

Yderligere information om CUMA GEAR Wood Gas Stove - WR8
Den fylder så lidt sammenpakket: 8 cm i højden x 14 cm i bredden.
Højde når den er samlet og klar til brug: 16 cm.
Vægt: 400 gram
Leveres i en praktisk ventileret pose.

299.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Et ordentligt ildstål er nødvendigt for at kunne lave bål. Med et stort tændstål fra CUMA GEAR har du mulighed for at lave mange gnister og dermed optimere din mulighed for hurtigt at få ild. Længden på paracordet mellem skraber og ildstål gør, at det er nemt at håndtere.

Brug siden af skraberen og ikke rundingen i enden. Det er langt den bedste måde at anvende den på.
Derudover er der også indbygget cm mål i skraberen.

HUSK at alle ildstål har en coating der sikrer dem under transporten fra fabrikken. Denne coating skal lige slides af. Når du har haft den i brug nogle gange vil du opleve at det er MEGET lettere at lave ild. Dette gælder for alle ildstål på markedet. Du kan med fordel bruge lidt sandpapir til at fjerne denne coating på ildstålet med den første gang. Så er du næsten garanteret succes med dit nye tændstål.