Exped

Exped - FOLD DRYBAG ENDURA 50

Letvægts og ultra slidstærkt vandtæt pose. Kraftige pakkesæk af smidig lamineret stof og med pæne træk: Ud over det slidstærke stof kommer FoldDrybag Endura med robuste aluminium karabinere til at låse rulletilslutningen. Disse gør det muligt at lukke konventionelt eller vertikalt ved at klipse ind i holderne.

Den ovale form holder dem stabile, når de ligger på deres sider og også stuves let i kajakker ellerbåden. Den slanke form og utallige fastgørelsespunkter gør det muligt at montere dem let på bagsiden af en rygsæk. Den integrerede Exped FlatValve forenkler komprimering.

Fås i 4 praktiske størrelser - som med alle Exped drybags i en individuel farve pr. størrelse.

Volume: 
50 l
Size (closed): 
26.4 × 13.8 × 9.8 in
Weight: 
10.9 oz
Closure: 
Roll-top closure with alloy carabiners
Water Resistance: 
Waterproof
Durability: 
Heavy Duty
Intended use: 
Waterproof
Organising Backpack, Outdoor in general
Flat valve compatibility: 
Yes
Warranty: 
5 years

649.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Exped

Vores Historie

Fra begyndelsen af ​​80'erne som distributør af andre udendørs mærker begyndte vi at bygge vores eget udstyr i 1997. Siden da har vi skabt mange meget innovative produkter og vundet mange priser for vores designs.

Vore værdier

Den maksimale udendørs oplevelse med minimale midler. Naturen med alle sine fascinerende elementer er bedst oplevet med væsentligt og funktionelt raffineret udstyr.

Vores Mission

Vi udvikler højtydende udendørs gear, der giver vores brugere mulighed for at udøve ubegrænsede udendørs oplevelser - hvor dit næste ekspedition kan føre dig til, det være sig en nærliggende skov, tropiske jungler, fjerntliggende bjergtop eller udfordrende vand: til vandreture, klatring, vandreture og globetrotting.

Vores ekspertise

Begreberne bag vores produkter er født af vores teams varierede personlige oplevelser i naturen og hos krævende ekspeditionsfolk. Vores usammenhængende fokus på de specifikke behov hos mennesker i naturen inspirerer os til at udvikle meget funktionelt udstyr. Hver ide oplevede.

Detaljerne

Princippet "mindre er mere" strømmer ind i udviklingen af ​​vores gear, hvor hver funktion og ekstra er et hundrede procent i overensstemmelse med dets funktion i det fri. Raffinerede detaljer øger funktionaliteten og komforten i vores produkter ved brug af minimale midler. Hver detalje screenet.

Vores mål

Vi følger utrætteligt vores egen sonderende rejse: perfektion af udendørs udstyr. I processen behandler vi de fælles konventioner i vores branche og søger efter nye måder ved at bruge de nyeste teknologier og materialer til at udvikle overraskende raffinerede og funktionelle produkter. Hvert mål blev gennemtænkt.

Inflating Exped Mats with Andy Brun

Exped SynMat 7 & SynMat 9

Bæredygtighed ved vores produkter

Vores produkter skal vare så længe som muligt, ideelt at blive afleveret til næste generation. Forudsætningen er brugen af ​​kvalitetsmaterialer, komponenter og produktionsprocesser.

Det siger sig selv, at den mest bæredygtige løsning er valgt. Men strengt taget er udendørsindustrien stadig et biprodukt fra olieindustrien, og ofte er det mest holdbare produkt stadig den oliebaserede, mens den naturlige løsning er grønnere, men mindre holdbar.

For at finde den rette balance skal vi fortsætte vores søgning efter mere bæredygtige alternativer. I tilfælde af soveposer finder vi, at den mest bæredygtige isolator er ned, der stammer fra velopdrættede dyr (ingen kraftfodring, ingen levende plukning).

Standarder som Bluesign, Ökotex osv. Bekræfter utallige komponenter og produkter, selvom vi ikke sætter det på et stort banner - der er næsten aldrig en 100% klar sandhed. Fordi vi bruger Exped-produkterne intensivt selv, føler vi os nødt til at finde den rette balance.

Bæredygtige forbindelser

Vi tager vores sociale ansvar meget alvorligt. Vores partnerfabrikker er virkelige partnere til os og har været så typiske i over 10 år. Den eneste måde, at produkter af høj kvalitet kan oprettes. Vores forhandlere er vores partnere, den eneste måde, personlig service kan udbydes til forbrugeren.

SWISSNESS betyder at tænke og perfekt

Dette lille land i hjertet af Europa, klædt op mod Alperne, rummer ejendommelige mennesker. Det kan ligge i de lange vintre, de fire forskellige kulturer eller de dybe bjergdale: under alle omstændigheder trives der underlige ideer, der viser sig at være enkle og alsidige. Tilføj øje med detaljer, og du får et perfekt udtænkt produkt.

Se forskellige Videoer om de produkter vi forhandler fra Exped

Exped