Exped

Exped Scout Hammock

Hvad har jungler, stejle skråninger, skove og en tropisk øer til fælles? Alle er perfekte steder til Exped Scout hængekøjer. Brug Bivy-Poncho eller anden tarp til grundlæggende regnbeskyttelse. For at afværge irriterende insekter kombinere med Exped-myggenet.

Dyneema-snore, der er fastgjort til V-bånd med dobbeltsømning, sikrer holdbarhed og styrke. Stof ærmer forhindrer snore i at blive viklet. Integreret pakkesække fordobles som lomme til en vandflaske, briller, bog eller e-læser. 4 båndsløjfer til fastgørelse af pude og gear.

Hammock: 
40 D Texped PA47 ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified

Bredde:150 cm
Soveområde længde:215 cm
Soveområde bredde:150 cm
Kropsstørrelse max:200 cm
Vægt:255 g
Højde pakket:20 cm
Diameter pakket:10 cm
Pakket størrelse:1,6 l
Maks belastning:150 kg
Komplet system:Ingen

Produktindhold:
Hængekøje
Packsack
Instruktion
Garanti:
5 år

VIGTIGE ADVARSLER
Pas på skarpe genstande i lommerne, når du kommer ind i hængekøjen for at undgå skader og ripping!

For at forhindre slid på opsætningssnorene, skal du aldrig opsætte hængekøjen ved hjælp af to reb pr. Side, f.eks. ved at køre setup reb rundt om et træ og fastgør hver ende til et hjørne af hængekøjen, da dette fører til friktion mellem reb og træ med hver bevægelse af hængekøjen. Dette slid fører så til rebbruddet. Indstil altid en hængekøje med kun et reb pr. Side!

Forlad ikke hængekøjen i solen i længere tid, da lette stoffer forringes, hvis de udsættes for UV-stråling. Hold også væk fra varmekilder.

Undersøg din hængekøje og sæt tøj til skade før hver brug, da selv små revner og nedslidte pletter kan føre til fejl under pres og skade dig ved at falde til jorden.

499.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Exped

Vores Historie

Fra begyndelsen af ​​80'erne som distributør af andre udendørs mærker begyndte vi at bygge vores eget udstyr i 1997. Siden da har vi skabt mange meget innovative produkter og vundet mange priser for vores designs.

Vore værdier

Den maksimale udendørs oplevelse med minimale midler. Naturen med alle sine fascinerende elementer er bedst oplevet med væsentligt og funktionelt raffineret udstyr.

Vores Mission

Vi udvikler højtydende udendørs gear, der giver vores brugere mulighed for at udøve ubegrænsede udendørs oplevelser - hvor dit næste ekspedition kan føre dig til, det være sig en nærliggende skov, tropiske jungler, fjerntliggende bjergtop eller udfordrende vand: til vandreture, klatring, vandreture og globetrotting.

Vores ekspertise

Begreberne bag vores produkter er født af vores teams varierede personlige oplevelser i naturen og hos krævende ekspeditionsfolk. Vores usammenhængende fokus på de specifikke behov hos mennesker i naturen inspirerer os til at udvikle meget funktionelt udstyr. Hver ide oplevede.

Detaljerne

Princippet "mindre er mere" strømmer ind i udviklingen af ​​vores gear, hvor hver funktion og ekstra er et hundrede procent i overensstemmelse med dets funktion i det fri. Raffinerede detaljer øger funktionaliteten og komforten i vores produkter ved brug af minimale midler. Hver detalje screenet.

Vores mål

Vi følger utrætteligt vores egen sonderende rejse: perfektion af udendørs udstyr. I processen behandler vi de fælles konventioner i vores branche og søger efter nye måder ved at bruge de nyeste teknologier og materialer til at udvikle overraskende raffinerede og funktionelle produkter. Hvert mål blev gennemtænkt.

Inflating Exped Mats with Andy Brun

Exped SynMat 7 & SynMat 9

Bæredygtighed ved vores produkter

Vores produkter skal vare så længe som muligt, ideelt at blive afleveret til næste generation. Forudsætningen er brugen af ​​kvalitetsmaterialer, komponenter og produktionsprocesser.

Det siger sig selv, at den mest bæredygtige løsning er valgt. Men strengt taget er udendørsindustrien stadig et biprodukt fra olieindustrien, og ofte er det mest holdbare produkt stadig den oliebaserede, mens den naturlige løsning er grønnere, men mindre holdbar.

For at finde den rette balance skal vi fortsætte vores søgning efter mere bæredygtige alternativer. I tilfælde af soveposer finder vi, at den mest bæredygtige isolator er ned, der stammer fra velopdrættede dyr (ingen kraftfodring, ingen levende plukning).

Standarder som Bluesign, Ökotex osv. Bekræfter utallige komponenter og produkter, selvom vi ikke sætter det på et stort banner - der er næsten aldrig en 100% klar sandhed. Fordi vi bruger Exped-produkterne intensivt selv, føler vi os nødt til at finde den rette balance.

Bæredygtige forbindelser

Vi tager vores sociale ansvar meget alvorligt. Vores partnerfabrikker er virkelige partnere til os og har været så typiske i over 10 år. Den eneste måde, at produkter af høj kvalitet kan oprettes. Vores forhandlere er vores partnere, den eneste måde, personlig service kan udbydes til forbrugeren.

SWISSNESS betyder at tænke og perfekt

Dette lille land i hjertet af Europa, klædt op mod Alperne, rummer ejendommelige mennesker. Det kan ligge i de lange vintre, de fire forskellige kulturer eller de dybe bjergdale: under alle omstændigheder trives der underlige ideer, der viser sig at være enkle og alsidige. Tilføj øje med detaljer, og du får et perfekt udtænkt produkt.

Se forskellige Videoer om de produkter vi forhandler fra Exped

Exped