Fladen udstyr

Fladen Spinnare 6-pack

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Fladen Fishing:

Fladen Fishing har ambitionen om at give lystfiskere nogle gode minder. Vi køber fra verdens førende fabrikker uden prisopblussende mellemmænd, så vi kan forsyne dig med produkter, der repræsenterer fremragende værdi for pengene.

Vi forbedrer løbende vores produkter med fokus på din tilfredshed. Vores sortiment gælder både for komplette nybegyndere og uerfarne lystfiskere.

Vi tager retfærdighed og ansvar seriøst, hvilket betyder, at vi kræver høje standarder fra vores leverandører for at forbedre arbejdsvilkårene for deres medarbejdere og ved at bruge materialer, der minimerer miljøskader.

Fladen Fishing AB er et svensk selskab etableret i 1982. Det betaler skat i Sverige. Fortjeneste geninvesteres i vores drift og i forbedring af vores sortiment. Vi udvider vores sortiment hvert år uden at miste fokus.

I øjeblikket foregår der meget i rovdyrfiskeri, ikke kun gedde og aborre, men også zander. Vi vil fortsætte med at forbedre vores sortiment og gøre det endnu mere dødeligt!

Vi sætter stor pris på din støtte. Stramme linjer, Fladen Fishing

Vores ansvar

På Fladen Fishing accepterer vi vores ansvar for den påvirkning, vores drift har på både mennesker og miljø. Derfor sikrer vi, at vores produktion opfylder de højeste standarder, og at den udføres under gode arbejdsforhold.

Sammen er vi stærkere

Fladen Fishing er medlem af Business Social Compliance Initiative - BSCI, og det øger vores evne til at påvirke leverandører og fabrikker i en positiv retning.

BSCI, The Business Social Compliance Initiative, er et europæisk forretningsdrevet initiativ til virksomheder, der ønsker at forbedre arbejdsvilkårene i hele den globale forsyningskæde.

Når vi arbejder sammen som medlemmer af BSCI, kan vi kræve samme standarder fra vores leverandører, og det har en større indflydelse på dem, end hvis vi arbejder alene.

Alle medlemmer af BSCI har vedtaget samme adfærdskodeks. En fælles Code of Conduct gør tingene lettere for leverandøren, da det ofte er tilfældet, at hver leverandør producerer for en række forskellige virksomheder.

BSCI koncentrerer sig om arbejdsvilkår, men BSCI Code of Conduct indeholder også regler for vand, luft og kemikalier.

Fabriksinspektioner udføres af tredjeparter akkrediteret af Social Accountability Accreditation Services, SAAS. Eventuelle afvigelser identificeret under en fabrik inspektion skal afhjælpes og følges op ved en ny inspektion. Vi fokuserer konstant på at forbedre arbejdsvilkårene.

Fladen udstyr