GARRA er et dynamisk og innovativt spansk selskab grundlagt i Madrid i 1972 af Gabriel Ruiz Almansa.

Han formåede at samle et ekstraordinært team af håndværkere, ortopædiske skomagere, og trådte ind i fodtøjsindustrien under navnet GARRA CALZADO ORTOPÉDICO, SL.

I løbet af alle disse år fortsatte Almansa med at udvide sin viden og blev designer af sine egne modeller. Med hårdt arbejde, dedikation og hjælp fra hans samarbejdspartnere (blandt dem hans kone og tre sønner) brød Garra ind på de lokale, provinsielle og nationale markeder.

Efter at have slået sig ind i fodtøjsindustrien realiserede Almansa potentialet i udendørs- og klatindustrien, hvis marked i konstant udvikling kræver klare og komfortable klatresko til en overkommelig pris.

Tiltrukket af ideen besluttede han at samle de bedste fagfolk i klatreskoindustrien i Spanien.

Dette med hans viden og erfaring tillod at oprette GARRA CLIMBING SKO, SL. i 2001, et nyt varemærke med højt kvalificeret personale, mange års erfaring og enormt voksende projekt.

Garra deltager i de vigtigste spanske og europæiske udendørs messer, der løbende er opmærksomme på industriens teknologiske fremskridt for at foregribe klatrernes krav.

Dermed introducerede Garra i 2004 SAI (spansk for internt polstring), en revolutionerende anatomisk indersål designet til at øge komfort og sikkerhed under klatring. I 2005 bragte Garra-teamet ud SCARPEX-bagsiden, en ny desing af gummi, som giver en ekstraordinær vedhæng og sikkerhed i de mest krævende hælforbindelser.

Takket være vores løbende forskning har Garra været i stand til at designe de mere komfortable klatringsko, der er tilgængelige på markedet. Det opfordrer os til at fortsætte med at forny og gøre den vidunderlige sport med klatring lettere, sikrere og mere sjovt.

Garra udstyr