Garra udstyr

Garra - Rock - camuflage

Børne Klatresko til nybegyndere....

129.00 DKK 399.00

Valg og vedligehold af dine Klatresko!

Når du vælger dine klatringsko, skal du prøve dem i begge fødder, stram de snørebånd (eller velcrobånd) med tryk i hver fod ad gangen, lænet mod en fast forhindring eller fodfæste. Skal passe tæt og behagelig, men ikke smertefuldt, for at reducere fingerskade. Du vil opnå høj ydeevne uden at blive mortified.

• Det er meget vigtigt at holde dine klatresko altid rene ved at gnide noget snavs med en klud fugtet med vand først og derefter med alkohol. Hvis der stadig er noget snavs, gnid dem med en blød stålbørste. De vil være forberedt på næste eventyr. Gem dem aldrig uden rengøring.

• Efter en inaktivitetstid skal du sørge for, at gummisålen er helt ren, gnid den med en stålbørste eller sandpapir, så du undgår at skinne, hvad der vil forbedre vedhæftningen.
Under transport eller opbevaring skal du sætte en shoetree i klatringskoene eller i det mindste fyldes med avis for at undgå deformation. Vrid aldrig eller træk på dem, de vil deformere.

• Udsæt aldrig dine klatringssko til høje temperaturer eller sæt dem ved siden af ​​vinduerne, når bilen er i solen. Lad dem tørre væk fra ilden.

• Hvis du skal skifte såler, skal du huske, at de skal erstattes med "Garra Adhesión" gummi. Hvis du vil ændre dem selv, skal du først slibe de gamle godt, sætte kontaktlim på, vente den anbefalede tid og derefter holde de nye såler på ved at trykke, indtil de er helt sammenføjede. Afskær de overskydende dele.

Hvem er Garra?

GARRA er et dynamisk og innovativt spansk selskab grundlagt i Madrid i 1972 af Gabriel Ruiz Almansa.

Han formåede at samle et ekstraordinært team af håndværkere, ortopædiske skomagere, og trådte ind i fodtøjsindustrien under navnet GARRA CALZADO ORTOPÉDICO, SL.

I løbet af alle disse år fortsatte Almansa med at udvide sin viden og blev designer af sine egne modeller. Med hårdt arbejde, dedikation og hjælp fra hans samarbejdspartnere (blandt dem hans kone og tre sønner) brød Garra ind på de lokale, provinsielle og nationale markeder.

Efter at have slået sig ind i fodtøjsindustrien realiserede Almansa potentialet i udendørs- og klatindustrien, hvis marked i konstant udvikling kræver klare og komfortable klatresko til en overkommelig pris.

Tiltrukket af ideen besluttede han at samle de bedste fagfolk i klatreskoindustrien i Spanien.

Dette med hans viden og erfaring tillod at oprette GARRA CLIMBING SKO, SL. i 2001, et nyt varemærke med højt kvalificeret personale, mange års erfaring og enormt voksende projekt.

Garra deltager i de vigtigste spanske og europæiske udendørs messer, der løbende er opmærksomme på industriens teknologiske fremskridt for at foregribe klatrernes krav.

Dermed introducerede Garra i 2004 SAI (spansk for internt polstring), en revolutionerende anatomisk indersål designet til at øge komfort og sikkerhed under klatring. I 2005 bragte Garra-teamet ud SCARPEX-bagsiden, en ny desing af gummi, som giver en ekstraordinær vedhæng og sikkerhed i de mest krævende hælforbindelser.

Takket være vores løbende forskning har Garra været i stand til at designe de mere komfortable klatringsko, der er tilgængelige på markedet. Det opfordrer os til at fortsætte med at forny og gøre den vidunderlige sport med klatring lettere, sikrere og mere sjovt.

Garra udstyr