Grangers

Granger´s Clothing Repel 300 ml.

Grangers Clothing Repel er et vaskeprodukt designet til at genoprette den vandafvisende finish, som findes på alle udendørs og tekniske tøj.

Alle vandafvisende tøjprodukter og udstyr kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvis det skal fortsætte med at virke. Desværre kan tid, snavs og jævn regelmæssig slitage ødelægge den vandafvisende finish, hvilket gør dig våd, kold og ubehagelig.

Vask dit tøj regelmæssigt med et specialvaskemiddel - som Grangers Performance Wash - der kan hjælpe, men selv det reneste stof vil i sidste ende have brug for en frisk vandafvisende behandling.

Baseret på en miljømæssig ansvarlig fluorcarbonfri teknologi genopretter Grangers Clothing Repel den vandafvisende finish til dine beklædningsgenstande, så du er fuldt beskyttet udendørs. Sikker til brug i husholdningsvaskeapparater, er repel designet til at give maksimal beskyttelse uden at kræve varmeaktivering.

Grangers Clothing Repel er velegnet til brug på alle udendørs og tekniske stoffer og er perfekt til genopretning af de vandafvisende overflader, der findes på alle Gore-Tex® og eVent-beklædningsgenstande.

149.00 DKK

Ikke på lager

G-Max "Leather Conditioner". For Full Grain Leather. Gore-tex and all breathable fabrics

Videnskaben om beskyttelse ...

I næsten 10 år har Grangers kæmpet for vores PFC-fri efterbehandlingsløsninger, og vi var det første efterbehandlingsfirma til at få bluesign®-systemgodkendelse for de fleste af vores produkter. Bluesign®-systemet kontrollerer de miljøbevidste legitimationsoplysninger for en hel produktionskæde, hvilket resulterer i et produkt, der er fuldstændigt fri for skadelige stoffer og processer.

Ud over at være en bluesign®-systempartner arbejder vi også tæt sammen med SATRA - en uafhængig myndighed på fodtøj, lædervarer og tøj - for at sikre, at vores produkter forbliver så effektive som muligt. Vi støtter Responsible Down Standard for at sikre, at beklædningsgenstande producenter, vi arbejder med, kun bruger etiske kilder ned. Og vi har ISO 9001 og ISO 14001 akkreditering, der viser os vores engagement i miljøet.

With a heritage spanning nearly 80 years, and a passion for providing unrivalled protection, Grangers are a brand dedicated to keeping you dry – no matter what the weather...

Vores historie…

Vores rejse begyndte i Det Forenede Kongerige, tilbage i 1937. Siden da har vi hjulpet med at yde udendørs beskyttelse til en bred vifte af mennesker - herunder Mt. Everest eventyrere, ekstreme backpackere og survivalists, og opdagelsesrejsende af både nord- og sydpolen.

Selvfølgelig har vi altid følt, at ethvert eventyr er lige så vigtigt som det sidste. Derfor er vores sortiment af produkter lige så velegnede til dagligdagsbeklædninger, som de er til teknisk overlevelsesudstyr. Vi har arbejdet hårdt for at opmuntre og aktivere eventyr på alle måder og forsøgte at holde dig varm, sikker og tør - uanset hvor dine rejser tager dig.

For bedre at hjælpe dig med at nyde friheden i naturen har vi dedikeret os til forskning og udvikling af innovative innovationer. Vi har undersøgt nye teknologier for bedre at bekæmpe de værste vejrforhold rundt om i verden. Og vi har eksporteret vores produkter til over 50 lande - hvilket gør det lettere for dig at få den beskyttelse, du har brug for, når du har brug for det mest!