Grangers

GRANGER'S G-WAX

Grangers G Wax er et blødt voksbaseret produkt designet til at give maksimal næring og beskyttelse til alle læderfodtøj.

At holde læder støvler pæne og til at udfører deres bedste, kan være noget af en udfordring. Støvler og sko er uden tvivl det hårdeste arbejdselement i ethvert udendørs kit - hvilket betyder at de skal opretholdes regelmæssigt - men uden ekstra pleje kan læderfodtøj tørre ud, knække og blive utrolig vanskeligt at gå med.

Heldigvis er det nemt at yde hårdt tiltrængt beskyttelse af læderfodtøj med Grangers G Wax. Let at anvende, og giver maksimal næring og beskyttelse,  produktet perfekt til situationer, hvor vandafvisning er af afgørende betydning. Du skal blot smøre det sparsomt på, inden du går ud i kraftigt regn, eller andet vådt miljø.

Grangers G Wax er velegnet til brug på alle glatte læderfodtøj, og er perfekt til at genoprette vandafvisning og giver uovertruffen næring til vandreture og vandrestøvler.

Perfekt til at give forbedret beskyttelse til læderfodtøj.
Produceret ved hjælp af naturlig bivoks for bedre ydelse.
Beskytter mod vand, olie og pletter.
Et bluesign®-system godkendt produkt.

49.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

G-Max "Leather Conditioner". For Full Grain Leather. Gore-tex and all breathable fabrics

Videnskaben om beskyttelse ...

I næsten 10 år har Grangers kæmpet for vores PFC-fri efterbehandlingsløsninger, og vi var det første efterbehandlingsfirma til at få bluesign®-systemgodkendelse for de fleste af vores produkter. Bluesign®-systemet kontrollerer de miljøbevidste legitimationsoplysninger for en hel produktionskæde, hvilket resulterer i et produkt, der er fuldstændigt fri for skadelige stoffer og processer.

Ud over at være en bluesign®-systempartner arbejder vi også tæt sammen med SATRA - en uafhængig myndighed på fodtøj, lædervarer og tøj - for at sikre, at vores produkter forbliver så effektive som muligt. Vi støtter Responsible Down Standard for at sikre, at beklædningsgenstande producenter, vi arbejder med, kun bruger etiske kilder ned. Og vi har ISO 9001 og ISO 14001 akkreditering, der viser os vores engagement i miljøet.

With a heritage spanning nearly 80 years, and a passion for providing unrivalled protection, Grangers are a brand dedicated to keeping you dry – no matter what the weather...

Vores historie…

Vores rejse begyndte i Det Forenede Kongerige, tilbage i 1937. Siden da har vi hjulpet med at yde udendørs beskyttelse til en bred vifte af mennesker - herunder Mt. Everest eventyrere, ekstreme backpackere og survivalists, og opdagelsesrejsende af både nord- og sydpolen.

Selvfølgelig har vi altid følt, at ethvert eventyr er lige så vigtigt som det sidste. Derfor er vores sortiment af produkter lige så velegnede til dagligdagsbeklædninger, som de er til teknisk overlevelsesudstyr. Vi har arbejdet hårdt for at opmuntre og aktivere eventyr på alle måder og forsøgte at holde dig varm, sikker og tør - uanset hvor dine rejser tager dig.

For bedre at hjælpe dig med at nyde friheden i naturen har vi dedikeret os til forskning og udvikling af innovative innovationer. Vi har undersøgt nye teknologier for bedre at bekæmpe de værste vejrforhold rundt om i verden. Og vi har eksporteret vores produkter til over 50 lande - hvilket gør det lettere for dig at få den beskyttelse, du har brug for, når du har brug for det mest!