Grangers

Grangers Footwear Repel

Grangers Footwear Repel er en spray-on vandtætningsbehandling designet til at tilføre en vandafvisende finish til alle typer fodtøj.

Fodtøj er ofte det mest hårdtarbejdende element i ethvert udendørs kit - og det skal regelmæssigt opretholdes som et resultat. Desuden kan mudder, snavs og støv, der er erhvervet under et eventyr eller en vandretur, have en negativ indvirkning på dit fodtøjs ydeevne, og mens rensning af støvlerne kan hjælpe, vil selv de mest robuste par sko til sidst have brug for en frisk vandafvisende behandling.

Heldigvis er Grangers Footwear Repel designet til at hjælpe med at forlænge støvlerne ved at genoprette deres vandafvisende finish og beskytte dem mod regn, pletter og spild. Sikker til brug på alle typer fodtøj - herunder dem, der er fremstillet af læder, ruskind, nubuck og stof - dette produkt beskytter uden at have negativ indflydelse på åndbarheden af ​​sko eller støvler.

Grangers Footwear Repel er egnet til brug på alle typer fodtøj og er perfekt til genopretning af vandafvisende finish på støvler med Gore-Tex® og eVent-membraner.

Giver en vandafvisende finish til alle typer fodtøj.
Velegnet til brug på læder, ruskind, nubuck og stof.
Hjælper med at afvise vand og mulige pletter samtidig med at der opretholdes åndbarhed.
Et bluesign®-system godkendt produkt.

Spray Fodtøj Repel direkte på fugtigt, rent fodtøj.
Fjern eventuelle overskydende dryp eller dråber med en ren klud.
Lad dit fodtøj tørre naturligt før brug.
Dette produkt er velegnet til brug på alle typer fodtøj.

109.00 DKK

Ikke på lager

G-Max "Leather Conditioner". For Full Grain Leather. Gore-tex and all breathable fabrics

Videnskaben om beskyttelse ...

I næsten 10 år har Grangers kæmpet for vores PFC-fri efterbehandlingsløsninger, og vi var det første efterbehandlingsfirma til at få bluesign®-systemgodkendelse for de fleste af vores produkter. Bluesign®-systemet kontrollerer de miljøbevidste legitimationsoplysninger for en hel produktionskæde, hvilket resulterer i et produkt, der er fuldstændigt fri for skadelige stoffer og processer.

Ud over at være en bluesign®-systempartner arbejder vi også tæt sammen med SATRA - en uafhængig myndighed på fodtøj, lædervarer og tøj - for at sikre, at vores produkter forbliver så effektive som muligt. Vi støtter Responsible Down Standard for at sikre, at beklædningsgenstande producenter, vi arbejder med, kun bruger etiske kilder ned. Og vi har ISO 9001 og ISO 14001 akkreditering, der viser os vores engagement i miljøet.

With a heritage spanning nearly 80 years, and a passion for providing unrivalled protection, Grangers are a brand dedicated to keeping you dry – no matter what the weather...

Vores historie…

Vores rejse begyndte i Det Forenede Kongerige, tilbage i 1937. Siden da har vi hjulpet med at yde udendørs beskyttelse til en bred vifte af mennesker - herunder Mt. Everest eventyrere, ekstreme backpackere og survivalists, og opdagelsesrejsende af både nord- og sydpolen.

Selvfølgelig har vi altid følt, at ethvert eventyr er lige så vigtigt som det sidste. Derfor er vores sortiment af produkter lige så velegnede til dagligdagsbeklædninger, som de er til teknisk overlevelsesudstyr. Vi har arbejdet hårdt for at opmuntre og aktivere eventyr på alle måder og forsøgte at holde dig varm, sikker og tør - uanset hvor dine rejser tager dig.

For bedre at hjælpe dig med at nyde friheden i naturen har vi dedikeret os til forskning og udvikling af innovative innovationer. Vi har undersøgt nye teknologier for bedre at bekæmpe de værste vejrforhold rundt om i verden. Og vi har eksporteret vores produkter til over 50 lande - hvilket gør det lettere for dig at få den beskyttelse, du har brug for, når du har brug for det mest!