Grangers

Granger's Merino Cleaner - 300 ml

Grangers Merino Wash er et vaskeprodukt designet til forsigtigt at rengøre og pleje alt merino og uldtøj.

Merino er noget af et vidunder. Det er glimrende at afsætte sved og fugt, det er i stand til at regulere din temperatur uden at være for tungt, og det er blødt og behageligt at bære. Plus, ligesom de fleste uld har merino også et naturligt niveau af vandafviselighed og milde antibakterielle egenskaber ...

For alle fordelene ved merino er det dog svært at rengøre og pleje det. Regelmæssige vaskemidler kan efterlade forskellige kemiske rester efter vask, hvilket reducerer et tøjs evne til at udføre som beregnet. Grangers Merino Wash, derimod, er formuleret til at fjerne snavs og neutralisere lugte uden at forringe præstationen af ​​dit beklædningsgenstand. Med tilsat cedertrække for at beskytte mod møl hjælper dette produkt med at holde dine merinoartikler i god form - uanset om du bruger dem eller ej.

Grangers Merino Wash er velegnet til brug på alt tøj og er særligt effektiv til rengøring og pleje af merino og uldbeklædning.

Grangers Merino Wash er et blidt vaskemiddel, fri for parfume, optiske midler og tunge rengøringsmidler, der findes i almindelige vaskemidler.

Flaske Størrelse = 300ml.

Renser effektivt alle merino og uldprodukter.
Velegnet til brug på alle tøj og stoffer, der kræver en skånsom vask.
Beskytter de naturlige vandafvisende og antibakterielle egenskaber hos dine merino-beklædningsgenstande.
Indeholder cedertræekstrakt - en naturlig og effektiv, moddæmpende
Merino Wash arbejder ved 30˚C, i alle typer vand.

89.00 DKK

Ikke på lager

G-Max "Leather Conditioner". For Full Grain Leather. Gore-tex and all breathable fabrics

Videnskaben om beskyttelse ...

I næsten 10 år har Grangers kæmpet for vores PFC-fri efterbehandlingsløsninger, og vi var det første efterbehandlingsfirma til at få bluesign®-systemgodkendelse for de fleste af vores produkter. Bluesign®-systemet kontrollerer de miljøbevidste legitimationsoplysninger for en hel produktionskæde, hvilket resulterer i et produkt, der er fuldstændigt fri for skadelige stoffer og processer.

Ud over at være en bluesign®-systempartner arbejder vi også tæt sammen med SATRA - en uafhængig myndighed på fodtøj, lædervarer og tøj - for at sikre, at vores produkter forbliver så effektive som muligt. Vi støtter Responsible Down Standard for at sikre, at beklædningsgenstande producenter, vi arbejder med, kun bruger etiske kilder ned. Og vi har ISO 9001 og ISO 14001 akkreditering, der viser os vores engagement i miljøet.

With a heritage spanning nearly 80 years, and a passion for providing unrivalled protection, Grangers are a brand dedicated to keeping you dry – no matter what the weather...

Vores historie…

Vores rejse begyndte i Det Forenede Kongerige, tilbage i 1937. Siden da har vi hjulpet med at yde udendørs beskyttelse til en bred vifte af mennesker - herunder Mt. Everest eventyrere, ekstreme backpackere og survivalists, og opdagelsesrejsende af både nord- og sydpolen.

Selvfølgelig har vi altid følt, at ethvert eventyr er lige så vigtigt som det sidste. Derfor er vores sortiment af produkter lige så velegnede til dagligdagsbeklædninger, som de er til teknisk overlevelsesudstyr. Vi har arbejdet hårdt for at opmuntre og aktivere eventyr på alle måder og forsøgte at holde dig varm, sikker og tør - uanset hvor dine rejser tager dig.

For bedre at hjælpe dig med at nyde friheden i naturen har vi dedikeret os til forskning og udvikling af innovative innovationer. Vi har undersøgt nye teknologier for bedre at bekæmpe de værste vejrforhold rundt om i verden. Og vi har eksporteret vores produkter til over 50 lande - hvilket gør det lettere for dig at få den beskyttelse, du har brug for, når du har brug for det mest!