Grangers

Grangers Performance Wash

Grangers Performance Wash er et vaskeprodukt designet til forsigtigt at rense alle udendørs og tekniske stoffer og beklædningsgenstande.

Når der specielt vaskes udendørs og teknisk tøj med almindelige vaskemidler, kan det godt se ud som om det er rent, men det kan være katastrofalt for deres præstationer.

Disse rengøringsmidler har tendens til at efterlade forskellige kemiske rester på tøj, der kan hæmme de tekniske egenskaber, som et beklædningsgenstand har - funktioner som øget åndbarhed eller vandafvisende virkning.

Heldigvis er Grangers Performance Wash designet til at arbejde med specialmaterialerne, der udgør dine tekniske beklædningsgenstande. Det fjerner rester af snavs og fjerner lugt, alt sammen samtidig med at du opretholder den vandafvisende behandling.

Grangers Performance Wash er egnet til brug på alle former for teknisk tøj og udstyr, herunder dem med Gore-Tex® og eVent-foringer. Det er også ideelt, når det bruges før en vandtætningsbehandling.

Specielt til rengøring af alle tekniske stoffer og tøj.
Fjerner snavs og neutraliserer lugte uden at forringe ydeevnen.
Beskytter den vandafvisende finish, der findes på dit vandtætte tøj.
Kan bruges til at forberede et beklædningsgenstand til fremtidige vandbeskyttelsesbehandlinger.
Velegnet til brug på alle Gore-Tex® og eVent tøj.
Et bluesign®-system godkendt produkt.

Grangers Performance Wash er et blidt vaskemiddel, fri for parfume, og tunge rengøringsmidler, der findes i almindelige vaskemidler.

Indeholder <5% ikke-ioniske overfladeaktive stoffer; konserveringsmiddel (1,2-benzisothiazol-3 (2H) -on, 2-methyl-2H-isothiazol-3-on). Sikkerhedsdatablade er tilgængelige efter anmodning.

Flaske Størrelse = 300ml eller 1000ml.

89.00 DKK

Ikke på lager

G-Max "Leather Conditioner". For Full Grain Leather. Gore-tex and all breathable fabrics

Videnskaben om beskyttelse ...

I næsten 10 år har Grangers kæmpet for vores PFC-fri efterbehandlingsløsninger, og vi var det første efterbehandlingsfirma til at få bluesign®-systemgodkendelse for de fleste af vores produkter. Bluesign®-systemet kontrollerer de miljøbevidste legitimationsoplysninger for en hel produktionskæde, hvilket resulterer i et produkt, der er fuldstændigt fri for skadelige stoffer og processer.

Ud over at være en bluesign®-systempartner arbejder vi også tæt sammen med SATRA - en uafhængig myndighed på fodtøj, lædervarer og tøj - for at sikre, at vores produkter forbliver så effektive som muligt. Vi støtter Responsible Down Standard for at sikre, at beklædningsgenstande producenter, vi arbejder med, kun bruger etiske kilder ned. Og vi har ISO 9001 og ISO 14001 akkreditering, der viser os vores engagement i miljøet.

With a heritage spanning nearly 80 years, and a passion for providing unrivalled protection, Grangers are a brand dedicated to keeping you dry – no matter what the weather...

Vores historie…

Vores rejse begyndte i Det Forenede Kongerige, tilbage i 1937. Siden da har vi hjulpet med at yde udendørs beskyttelse til en bred vifte af mennesker - herunder Mt. Everest eventyrere, ekstreme backpackere og survivalists, og opdagelsesrejsende af både nord- og sydpolen.

Selvfølgelig har vi altid følt, at ethvert eventyr er lige så vigtigt som det sidste. Derfor er vores sortiment af produkter lige så velegnede til dagligdagsbeklædninger, som de er til teknisk overlevelsesudstyr. Vi har arbejdet hårdt for at opmuntre og aktivere eventyr på alle måder og forsøgte at holde dig varm, sikker og tør - uanset hvor dine rejser tager dig.

For bedre at hjælpe dig med at nyde friheden i naturen har vi dedikeret os til forskning og udvikling af innovative innovationer. Vi har undersøgt nye teknologier for bedre at bekæmpe de værste vejrforhold rundt om i verden. Og vi har eksporteret vores produkter til over 50 lande - hvilket gør det lettere for dig at få den beskyttelse, du har brug for, når du har brug for det mest!