Gul Ballistic Tri-Laminate Spraytop rojakke

Gul Ballistic Tri-Laminate Spraytop rojakke

BALLISTISK TRI-LAMINAT TAPED SPRAY TOP
Denne rojakke bruger vores teknisk avancerede GCX3 stof til ekstreme våde, kolde og blæsende forhold; GCX3 stof vil holde dig varm, tør og sikker. 

Få den optimale oplevelse, så du kan nå personlige mål, fordi udfordringen aldrig ender. 

Det avancerede GCX3 trelags stof specielt konstrueret til langsigtet ydeevne. Det giver vandtæt og åndbarhed selv under anstrengende brug. 

Alle sømme er fuldt tapet for langvarig ekstrem vandtæthed. 100% vandtætte sømme for at holde vinden og vandet ude og maksimere din vandtid. 

Justerbar PU krave og håndledsforseglinger giver en behagelig forsegling. Justerbar talje med krog og loop justeringer giver en sikker og tæt pasform.

OVERSIGT

GCX3: Vandtæt og åndbar
100% Vandtæt varmebåndet sømme
Zippet hals med gusset
Justerbar PU krave og håndledsforseglinger
Sikker lomme med afløbshuller
Frontmontering neopren talje

GCX3
For ekstremt våde, kolde og blæsende forhold vil GCX3 stoffet holde dig varm, tør og sikker. Få den optimale oplevelse, så du kan nå personlige mål, fordi udfordringen aldrig ender. Det avancerede GCX3 3-lags stof er specielt konstrueret til langsigtet ydeevne. Det giver vandtætthed og åndbarhed selv under anstrengende brug. Alle sømme fuldt tapet til langvarig ekstrem vandtæthed. Vandtæt - 20 000 mm Åndbarhed - 10 000 gr / m2 / 24h
Alle sømme fuldt tapet til langvarig ekstrem vandtæthed. • Vandtæt • Vindtæt • Åndbar

TAPED SEAMS
Vi tilføjer fuldt tapede sømme til vores fuldt vandtætte beklædningsgenstande for at holde dig tør i de hårdeste forhold. Tapening af alle sømme på en beklædningsgenstand, uanset hvor de er placeret, sikrer sikre vandtætninger. Tapening af beklædningen forsegler også de små huller, der er lavet, når det vandtætte stof er syet for at skabe beklædningen. Et smeltebånd påføres over alle sømme; dette skaber en perfekt lufttæt forsegling, der giver ekstra styrke og lang levetid til beklædningen.

DRAIN HOLES
Lazer Cut dræningshuller tillader overskydende vand at strømme væk frit, placeret i områder af beklædningen, hvor vand kunne være et problem.

800.00 DKK 1,200.00

Vedligeholdelse af udstyr:

1. UV og Varme

Udsæt ikke din våddragt for ultraviolette stråler i længere tid. UV stråler kan nedbryde molekylære bindinger i neopren, hvilket resulterer i revner. Lad aldrig din våddragt tørre i solen eller på et sted, hvor det ville blive udsat for UV-stråler. Eksponering for virkelig varm solvarme vil medføre, at neopren taber sin elasticitet og til en vis grad dets form.

 2. Kemikalier

Brug ikke kemikalier til at rengøre din våddragt, og hvis du bemærker eller har mistanke om, at der er nogen kemikalier, olie eller gas, så undgå vandet.
Undgå chlor hvis det er muligt.

3. Rengøring og tørring

Skyl din våddragt efter brug i saltvand. Salt og snavs kan skade din våddragt , hvis det ikke vaskes væk før opbevaring. Vask med mild temperatur ved brug af en wetsuit -rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt.

Vær særlig opmærksom på at fjerne sand eller fremmedlegemer fra lynlåsene for at forlænge levetiden. Når du tørrer din våddragt, drejes det indvendigt ud, så du beskytter neoprenen mod UV-stråling og beskytter fleksibiliteten i din våddragt.

Dette vil også gavne dig, når du skal til at bruge den igen, da indersiden bliver tør, hvilket gør det meget lettere at glide ned i.

4. Våddragt opbevaring

Vi anbefaler, at du tørrer din våddragt på en kraftig bøjle, så det ikke efterlader nogen mærker på din våddragt. Når våddragt tørrer ud, har den tendens til at tage form af ​​bøjlen, så vælg en bøjle, der er lavet af træ, kraftig plast eller en polstret hænger.

Der er flere virksomheder, der sælger specialiserede wetsuit bøjler. Brug venligst ikke en metalbøjle, da det kan ruste på grund af vandet i våddragten.

For langtidsopbevaring, når du har tørret tøjet, kan du lægge det fladt på et tørt og køligt sted væk fra solen. Prøv ikke at opbevare det i din garage, eller hvor du kan holde bilen, da udstødningsgasser kan skade neopren.