GUL XOLA long sleeve Rashguard Herre

GUL XOLA long sleeve er en fantastisk UV-trøje der giver dig UPV 50+ solbeskyttelse. Konstrueret ved brug af slidstærk og behagelig Flatlock søm konstruktion.

Lavet af 92% Nylon, 8% Spandex stof, som giver total fleksibilitet og fri bevægelighed.

FLATLOCK
Neopren lægges sammen og derefter syet, hvilket skaber en flad, fleksibel og behagelig søm. Flatlock-søm kan identificeres ved hjælp af et bånd af indbyrdes lås på begge sider af våddragten, ved hjælp af en farvet tråd til visuel effekt.

INFINITY FLEX
Det nye I-FLEX stof er fremhævet på tværs af vores nyeste udvalg af rashguards. Anvendelsen af ​​den forskning og udvikling, der er blevet anvendt på vores eksklusive I-FLEX Neoprene, har vi anvendt samme teknologi til rashguards.

I-FLEX-serien Rashguard giver hydrofob hurtig tørre evne med UV 50+ beskyttelse mod skadelige UV-stråler. Vores nye I-FLEX stof er det blødeste bomuldslignende stof på markedet. Den blødere mere smidig fornemmelse er mindre tilbøjelig til at irritere huden, der bidrager til længerevarende komfort.

UPF 50+
UPF-beskyttelse henviser til enhver form for beklædning, der beskytter mod skadelige UVA- og UVB-stråler. UPF 50+ er den maksimale beskyttelse, der tilbydes fra enhver solbeskyttelsesbeklædning, og blokkerer 97,5% af solens UV-stråler.

Dagligt tøj tilbyder meget lidt solbeskyttelse. For eksempel tilbyder en typisk sommer t-shirt kun 7-15% beskyttelse og endnu mindre, når det er vådt, mod de skadelige stråler.
For udsatte områder af kroppen, der ikke er omfattet af beklædningen, skal du anvende SPF creme, der passer til din hudtype.

300.00 DKK

Vedligeholdelse af udstyr:

1. UV og Varme

Udsæt ikke din våddragt for ultraviolette stråler i længere tid. UV stråler kan nedbryde molekylære bindinger i neopren, hvilket resulterer i revner. Lad aldrig din våddragt tørre i solen eller på et sted, hvor det ville blive udsat for UV-stråler. Eksponering for virkelig varm solvarme vil medføre, at neopren taber sin elasticitet og til en vis grad dets form.

 2. Kemikalier

Brug ikke kemikalier til at rengøre din våddragt, og hvis du bemærker eller har mistanke om, at der er nogen kemikalier, olie eller gas, så undgå vandet.
Undgå chlor hvis det er muligt.

3. Rengøring og tørring

Skyl din våddragt efter brug i saltvand. Salt og snavs kan skade din våddragt , hvis det ikke vaskes væk før opbevaring. Vask med mild temperatur ved brug af en wetsuit -rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt.

Vær særlig opmærksom på at fjerne sand eller fremmedlegemer fra lynlåsene for at forlænge levetiden. Når du tørrer din våddragt, drejes det indvendigt ud, så du beskytter neoprenen mod UV-stråling og beskytter fleksibiliteten i din våddragt.

Dette vil også gavne dig, når du skal til at bruge den igen, da indersiden bliver tør, hvilket gør det meget lettere at glide ned i.

4. Våddragt opbevaring

Vi anbefaler, at du tørrer din våddragt på en kraftig bøjle, så det ikke efterlader nogen mærker på din våddragt. Når våddragt tørrer ud, har den tendens til at tage form af ​​bøjlen, så vælg en bøjle, der er lavet af træ, kraftig plast eller en polstret hænger.

Der er flere virksomheder, der sælger specialiserede wetsuit bøjler. Brug venligst ikke en metalbøjle, da det kan ruste på grund af vandet i våddragten.

For langtidsopbevaring, når du har tørret tøjet, kan du lægge det fladt på et tørt og køligt sted væk fra solen. Prøv ikke at opbevare det i din garage, eller hvor du kan holde bilen, da udstødningsgasser kan skade neopren.