Gul Response 3mm Neoprene Trouser - Black

Gul Response 3mm Neoprene Trouser - Black

Response 3mm Neoprenebukser - ideel til stort set alle vandsport, hvor alsidighed uden kompromis om beskyttelse eller varme er en nøgle.

Gul er fremragende teknikere, når det gælder design af vandsportssæt, der virker sammen med dig, og kvaliteten af ​​T2-lined 3mm neopren, der bruges i konstruktionen af ​​disse bukser, giver en perfekt balance mellem varme og fleksibilitet.

Perfekt til variable forhold. Med en justerbar talje til individuel pasform og overordnet ergonomisk design, passer disse bukser som en handske.

Funktioner

Titanium 2 foret 3mm neopren til varme og beskyttelse
Velcro justerbar talje med glat glideskin omkring lændehvirvelområdet for ekstra komfort og fremragende pasform
Forlænget lændebjælkeområde for ekstra varme og beskyttelse på nederste ryg
Flatlocked søm konstruktion til komfort
Ikke-petroleumbaseret neopren
Fleksible sæde-, sidelår- og knæskæringsbestandige paneler til områder, der har mest slidstyrke, hvilket giver fremragende holdbarhed uden tab af fleksibilitet

S  -   waist 30" - 32"
M  -   waist 32" - 34"
L  -   waist 34" - 36"
XL -   waist 36" - 38"
XXL-   waist 38" - 40"

800.00 DKK

Ikke på lager

Vedligeholdelse af udstyr:

1. UV og Varme

Udsæt ikke din våddragt for ultraviolette stråler i længere tid. UV stråler kan nedbryde molekylære bindinger i neopren, hvilket resulterer i revner. Lad aldrig din våddragt tørre i solen eller på et sted, hvor det ville blive udsat for UV-stråler. Eksponering for virkelig varm solvarme vil medføre, at neopren taber sin elasticitet og til en vis grad dets form.

 2. Kemikalier

Brug ikke kemikalier til at rengøre din våddragt, og hvis du bemærker eller har mistanke om, at der er nogen kemikalier, olie eller gas, så undgå vandet.
Undgå chlor hvis det er muligt.

3. Rengøring og tørring

Skyl din våddragt efter brug i saltvand. Salt og snavs kan skade din våddragt , hvis det ikke vaskes væk før opbevaring. Vask med mild temperatur ved brug af en wetsuit -rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt.

Vær særlig opmærksom på at fjerne sand eller fremmedlegemer fra lynlåsene for at forlænge levetiden. Når du tørrer din våddragt, drejes det indvendigt ud, så du beskytter neoprenen mod UV-stråling og beskytter fleksibiliteten i din våddragt.

Dette vil også gavne dig, når du skal til at bruge den igen, da indersiden bliver tør, hvilket gør det meget lettere at glide ned i.

4. Våddragt opbevaring

Vi anbefaler, at du tørrer din våddragt på en kraftig bøjle, så det ikke efterlader nogen mærker på din våddragt. Når våddragt tørrer ud, har den tendens til at tage form af ​​bøjlen, så vælg en bøjle, der er lavet af træ, kraftig plast eller en polstret hænger.

Der er flere virksomheder, der sælger specialiserede wetsuit bøjler. Brug venligst ikke en metalbøjle, da det kan ruste på grund af vandet i våddragten.

For langtidsopbevaring, når du har tørret tøjet, kan du lægge det fladt på et tørt og køligt sted væk fra solen. Prøv ikke at opbevare det i din garage, eller hvor du kan holde bilen, da udstødningsgasser kan skade neopren.