GUL Response Herre 5/3 mm Våddragt

Gul Response serien er langvarig, holdbar og fleksibel. Den perfekte kombination af værdi for pengene og ydeevne.

Konstrueret med blinde sømme og hele X-Flex super stretch, hvilket giver dig mere end 150% stretch. Response wetsuit opfylder alle krav til allround vandsport entusiast.

OVERSIGT

REVO FIT: 3D mønster teknologi
BLINDSTITCHED: sømkonstruktion
RS-FLEX: 150% teksturerede Superstretch skuldre
X-FLEX: 150% super stretch hovedkrop
THERMOSPAN: Kernecentralvarmesystem.
G-TAPE: Indvendige vandtætte X-Flex-tapssikringer
sømmes sammen for yderligere forstærkning
MESH: bryst og ryg for at forhindre vind chill
POWERTEX4: knæ for fleksibilitet og holdbarhed
TITANIUM 2: afspejler varme tilbage i
S-LOCK: Easy entry back zip-system
PK BLACKOUT: vandtæt lynlås
Ikke-petroleumbaseret neopren

BLINDSTITCHED
Paneler er dobbeltklæbede og derefter skubbet sammen efterfulgt af søm, der ikke trænger hele vejen igennem neopren. Inden i våddragten går det varmesvejsede tape over sømmen i store stressområder, hvilket yderligere styrker sømmene.

X-FLEX
150% stretch neopren bruges i vores højtydende vådedragt. Den nyeste X-FLEX neopren er 10% lettere, absorberer mindre vand og har en blødere og mere behagelig følelse.

G-FLEX
100% stretch neopren giver ubegrænset rækkevidde af bevægelse og varme.

D-FLEX
50% stretch neopren. Fleksibel, varm, holdbar neopren, der giver dig mulighed for at være i vandet i længere tid.

POWERTEX
Fire-vejs stretch knæpaneler med høj specifikation designet til at modstå de mest hårde elementer, samtidig med at der opnås maksimal bøjning og forlængelse af knæet.

RS-FLEX
Vores seneste udvikling i neopren! 150% Struktureret Neopren, 20% lettere 30% mindre vandabsorption end X-Flex.

TITANIUM 2
Bruges i hovedkropspanelerne i de fleste våddragter. T2 Neopren virker på samme måde som et overlevelsestæppe og reflekterer kroppens varme tilbage til kroppen.

MESH
Optimal kernevindkølbeskyttelse ved at absorbere solvarme og reducere fordampningskøling.

G-TAPE
G-tape: smeltede sømme giver ekstra forstærkning, der skaber en længerevarende boot.

REVO FIT
Revo Fit er skabt ved hjælp af innovativ mønsterskæringsteknologi, der producerer vores fineste pasformede våddragter. Denne 3D-pasform resulterer i et højere niveau af komfort og er blevet forbedret gennem intensiv testning.

THERMOSPAN
Konstrueret af vores forskere, så din kropstemperatur fastholder varmen. Ved at fjerne din kropsfugtighed omdanner den lette varmeisolering varm luft rundt omkring dig. Holde krop varmt og hjælper blodet til at pumpe rundt om din krop og skaber dit eget centralvarmesystem.

S-LOCK
Dette nemme indgangssystem med ryglister indeholder en vandtæt lynlås. Zippen er skjult af en unik dobbeltslags glatsæt, der skaber en spærrebarriere udenpå hovedparten af ​​UBS-systemet.

1,500.00 DKK

Vedligeholdelse af udstyr:

1. UV og Varme

Udsæt ikke din våddragt for ultraviolette stråler i længere tid. UV stråler kan nedbryde molekylære bindinger i neopren, hvilket resulterer i revner. Lad aldrig din våddragt tørre i solen eller på et sted, hvor det ville blive udsat for UV-stråler. Eksponering for virkelig varm solvarme vil medføre, at neopren taber sin elasticitet og til en vis grad dets form.

 2. Kemikalier

Brug ikke kemikalier til at rengøre din våddragt, og hvis du bemærker eller har mistanke om, at der er nogen kemikalier, olie eller gas, så undgå vandet.
Undgå chlor hvis det er muligt.

3. Rengøring og tørring

Skyl din våddragt efter brug i saltvand. Salt og snavs kan skade din våddragt , hvis det ikke vaskes væk før opbevaring. Vask med mild temperatur ved brug af en wetsuit -rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt.

Vær særlig opmærksom på at fjerne sand eller fremmedlegemer fra lynlåsene for at forlænge levetiden. Når du tørrer din våddragt, drejes det indvendigt ud, så du beskytter neoprenen mod UV-stråling og beskytter fleksibiliteten i din våddragt.

Dette vil også gavne dig, når du skal til at bruge den igen, da indersiden bliver tør, hvilket gør det meget lettere at glide ned i.

4. Våddragt opbevaring

Vi anbefaler, at du tørrer din våddragt på en kraftig bøjle, så det ikke efterlader nogen mærker på din våddragt. Når våddragt tørrer ud, har den tendens til at tage form af ​​bøjlen, så vælg en bøjle, der er lavet af træ, kraftig plast eller en polstret hænger.

Der er flere virksomheder, der sælger specialiserede wetsuit bøjler. Brug venligst ikke en metalbøjle, da det kan ruste på grund af vandet i våddragten.

For langtidsopbevaring, når du har tørret tøjet, kan du lægge det fladt på et tørt og køligt sted væk fra solen. Prøv ikke at opbevare det i din garage, eller hvor du kan holde bilen, da udstødningsgasser kan skade neopren.