GUL Women's Response 3/2 mm Flatlock Steamer

GUL Women's Response 3/2 mm Flatlock Steamer

En fleksibel, godt udført vådedragt til enhver, der dyrker vandsport.
GUL Women's Response 3/2mm Flatlock Steamer er en vindtæt våddragt der holder dig komfortabel og beskyttet i vandet.

Lavet med X-Flex super stretchpaneler og Powertex knæ for øget fleksibilitet, har Response wetsuit et design, der gør sig godt til konstant bevægelse, hvilket giver større frihed i vandet.

Tape sømme sørger for, at dragten ikke klæber eller irriterer din hud, og G-låsets håndledsforseglinger reducerer det kolde vand.

Tech Neck of Response har en enkeltlagsforsegling til simpel lukning i nakken, og neoprenet er lavet med titanium 2-lining til varmerefleksion samt RS-tryk på brystet.

Dragten har en standart tykkelse på 3/2mm, der gør det til et godt valg for alle, der leder efter en 'nybegynder' våddragt til en bred vifte af vandsport.

Tech Neck enkeltlagsforsegling
Flatlock søm konstruktion
X-Flex super stretch hovedkropspaneler for fleksibilitet og fri bevægelighed
Titainum 2 neopren reflekterer varmen tilbage i dragten.
PK blackout vandlås zip
RS trykt bryst og bagudtryk for at forhindre vindkøling
G-lås håndledsforseglinger reducerer vandspyling
Powertex knæ for fleksibilitet og holdbarhed

X-FLEX
150% stretch neopren bruges i vores højtydende vådedragt. Den nyeste X-FLEX neopren er 10% lettere, absorberer mindre vand og har en blødere og mere behagelig følelse.

MESH
Optimal kernevindkølbeskyttelse ved at absorbere solvarme og reducere fordampningskøling.

D-FLEX
50% stretch neopren. Fleksibel, varm, holdbar neopren, der giver dig mulighed for at være i vandet i længere tid.

FLATLOCK
Neopren lægges sammen og derefter syet, hvilket skaber en flad, fleksibel og behagelig søm. Flatlock-søm kan identificeres ved hjælp af et bånd af indbyrdes lås på begge sider af våddragten, ved hjælp af en farvet tråd til visuel effekt.

POWERTEX
Fire-vejs stretch knæpaneler med høj specifikation designet til at modstå de mest hårde elementer, samtidig med at der opnås maksimal bøjning og forlængelse af knæet.

1,150.00 DKK

Ikke på lager

Vedligeholdelse af udstyr:

1. UV og Varme

Udsæt ikke din våddragt for ultraviolette stråler i længere tid. UV stråler kan nedbryde molekylære bindinger i neopren, hvilket resulterer i revner. Lad aldrig din våddragt tørre i solen eller på et sted, hvor det ville blive udsat for UV-stråler. Eksponering for virkelig varm solvarme vil medføre, at neopren taber sin elasticitet og til en vis grad dets form.

 2. Kemikalier

Brug ikke kemikalier til at rengøre din våddragt, og hvis du bemærker eller har mistanke om, at der er nogen kemikalier, olie eller gas, så undgå vandet.
Undgå chlor hvis det er muligt.

3. Rengøring og tørring

Skyl din våddragt efter brug i saltvand. Salt og snavs kan skade din våddragt , hvis det ikke vaskes væk før opbevaring. Vask med mild temperatur ved brug af en wetsuit -rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt.

Vær særlig opmærksom på at fjerne sand eller fremmedlegemer fra lynlåsene for at forlænge levetiden. Når du tørrer din våddragt, drejes det indvendigt ud, så du beskytter neoprenen mod UV-stråling og beskytter fleksibiliteten i din våddragt.

Dette vil også gavne dig, når du skal til at bruge den igen, da indersiden bliver tør, hvilket gør det meget lettere at glide ned i.

4. Våddragt opbevaring

Vi anbefaler, at du tørrer din våddragt på en kraftig bøjle, så det ikke efterlader nogen mærker på din våddragt. Når våddragt tørrer ud, har den tendens til at tage form af ​​bøjlen, så vælg en bøjle, der er lavet af træ, kraftig plast eller en polstret hænger.

Der er flere virksomheder, der sælger specialiserede wetsuit bøjler. Brug venligst ikke en metalbøjle, da det kan ruste på grund af vandet i våddragten.

For langtidsopbevaring, når du har tørret tøjet, kan du lægge det fladt på et tørt og køligt sted væk fra solen. Prøv ikke at opbevare det i din garage, eller hvor du kan holde bilen, da udstødningsgasser kan skade neopren.