”Halvandet år i kajak, ned igennem Europa”

Hvor: OKKcenter Kanalstræde 8, 4300 Holbæk og Holbæk Fjord

Hvornår: tirsdag d. 28. februar, 2017

Klokken: 19:00 til ca. 21.00

Pris: 100,-

Lars Simonsen har en helt særlig historie at fortælle. Lars, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 7 år og Liva på 5 år tog ud på, verdens længste familie kajak ekspedition. 7300 km fra København til Istanbul.

Med foredraget ”Halvandet år i kajak, ned igennem Europa” og mottoet ”Life is GOOD follow us”. Lars har inspireret og underholdt folk i otte forskellige lande, fra firmaer og sejlklubber til skoler og universitets college. Deres historie er blevet fortalt i diverse fjernsyns programmer, radio, aviser og magasiner i hele Europe.

Med udgangspunkt i dette fantastisk eventyr, fortælle Lars, med en utrolig livsglæde, humor og røverhistorier om; at miste alt, vende det til noget positiv, parforholdets udfordring, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser.

Som Mikkel Kryger på TV2 Go’ Morgen sagde: ”Danmarks mest eventyr lystige familie”

Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 7 år og Liva på 5 år tog ud på, verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul.

Med udgangspunkt i dette fantastiske eventyr, fortæller Lars, med en utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og video om; at miste alt, vende det til noget positivt, parforholdets udfordring, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser.

Oplevelser som sæler rundt om kajakkerne i Danmark, 274 sluser ned gennem Europa, kæmpe bølger i Middelhavet og kryds fra Italien til Grækenland på over 90 km uden land i sigte.

En af de helt store oplevelser var da familie i flere minutter havde besøg af en pilot hval lige ved siden af og under kajakkerne. ”Børnene kunne ikke tro deres egne øjne, det var en magisk oplevelse”

Tilmelding!

Tilmelding senest den 25. februar.
 

Tryk på købsknappen og betal for foredraget.

Tilføj flere deltagere ved at trykke på købsknappen gentagne gange.

Din tilmelding er først godkendt, når vi har modtaget indbetalingen.

Tilmelding og betaling senest lørdag d. 25. februar kl. 12:00

HALVANDET ÅR I KAJAK

100.00 DKK