Kajakker_glasfiber_900

Glasfiber     Plast     ABS Plast     Kano     SUP Boards

Zegul Arrow Empower

Arrow Empower er en fuldblods havkajak til de lange rejser og ekspeditioner.

Arrow Empower er overraskende smidig på trods af sin længde, har et rigtig godt glid igennem vandet og den reagerer næsten som en "playboat", når den lægges på kant.

Arrow Empower har en lang vandlinje. Skrogets profil er afrundet, springet er moderat og det gør kajakken let at håndtere i store bølger. De fire dæksluger er alle smukt forsænket i dækket og kajakken pakkes med lethed til de længere ture eller ekspeditioner.

 Zegul Arrow Play MV

Arrow Play MV er udviklet specielt til teknik og leg med fokus på stabilitet og manøvredygtighed i bølger og på åbent vand. Det er ydermere en fremragende kajak til dagsture og længere ture med overnatning.

Der er brugt i hundredvis af timer på udvikling, forskning og test af Arrow Play MV.
Dækket og stævnen er blevet ændret, hvilket har givet dækket et mere elegant udseende med blødere linjer. Fordækket er gjort lavere og vil fange mindre vind og stævnens overhang er forlænget.

 Zegul Arrow Play LV

Arrow Play LV er en mindre version af Arrow Play MV. Det er en slank og elegant ”performance” kajak med fremragende manøvrerings- og teknik egenskaber.

Arrow Play LV’s mindre volumen gør, at der er en god kontakt imellem kajak og padler, hvilket giver en høj kontrol over kajakken.  Midt-profilen er let afrundet hvilket kombineret med det markante knækspant medfører, at den er let at lægge på kant.

Alt dette gør Play til en fornøjelse at padle, uanset om du nyder at udfordre dig selv eller bare ønsker en havkajak, der reagerer øjeblikkeligt på dine bevægelser. Arrow Play LV ligger solidt på Kant og har et meget flot glid igennem vandet.

 Zegul Arrow Nuka GT

Arrow Nuka GT er en relativt kort kajak, men på trods af dens længde har den en god acceleration og et meget godt glid igennem vandet.

Kajakkens skrog er ”hastighedsoptimeret” med let afrundet overgang imellem bund og fribord og et mindre spring, hvilket giver mindre våd overflade og dermed mindre modstand. Konstruktionen gør at Nuka GT glider ubesværet gennem vandet.

Arrow Nuka GT er en ”touring” kajak, med et praktisk dækslayout. Den bageste luge er oval, hvilket gør den nem at læsse med udstyr til f.eks. ture med overnatning.
Kajakken er yderligere udstyret med rund forluge, en lille dagsluge foran cockpittet og en dagsluge bag cockpittet.

Nuka GT kan monteres/bestilles med ror.

Norse Bylgja

Norse Bylgja er en knækspant kajak med et robust skeg. Bylgja er ekstremt velsejlende under alle forhold og kan vendes på en tallerken.

Bylgis skrog er forstærket med aramid hele vejen igennem kølen og i knæk-spantet, hvilket sammen med de 3 skot, gør Bylgjas skrog solidt.

Bylgja`s Cockpit er rummeligt, lårstøtterne giver god kontakt og kontrol over kajakken og sædet har en ergonomisk udformning, så man sidder behageligt og afslappet.

Tahe Marine Reval Mini

Tahe Marine Reval Mini LC
Reval Mini LC er en britisk inspireret kajak. Den har en fantastisk stabilitet og
manøvreres let under alle forhold.

Reval Mini LC er en meget alsidig kajak, med gode styreegenskaber.
LC er perfekt til den mellemstore padler, der foretrækker et mere rummeligt cockpit. Skroget er designet med spring/rocker og løftet/hævet stævn og hæk.

Initialstabiliteten er god og giver en følelse af sikkerhed og balance. Reval Mini LC er en touring kajak i britisk stil med deraf rigtig gode egenskaber i lidt mere udfordrende vand. Kajakken er udstyret med skeg og kan yderligere monteres/bestilles med ror.

Skim Kayaks

Skim Beaufort er en havkajak, der kombinerer egenskaberne fra en ”playboat” med ekspeditionskajakkens fart og retningsstabilitet. Fuldt lastet vil Beaufortén stadig være en stabil og let manøvrerbar kajak med god fart potentiale.

Ved at bruge de nyeste designteknologier har Skim-holdet været i stand til at finde den ultimative balance mellem leg og ekspedition -  en kombination, der længe har været betragtet som umulig…

Beaufort er ligesom resten af Skims kajakker bygget af de bedste materialer på markedet i en uovertruffen kvalitet og finish. The Skim Beaufort er udstyret med det nye outriggersystem fra Kajak Sport.

Zegul Arrow Empower

Zegul Arrow Play MV

Zegul Arrow Play LV

Zegul Arrow Nuka GT

Zegul construction

Zegul produktsortiment er målrettet mod mere avancerede og dedikerede paddlere.
Zegul har også forskellige stilarter af kajakker som hurtige Racer kajakker, Play kajakker og selvfølgelig den berømte grønlandske serie.
Kvalitet afspejles i hver eneste detalje.
Nøje udformede og testede skrog giver fremragende præstation. Slanke linjer og krokodille mønster på kajakdæk giver et helt særpræg af alle Zegul-modeller. Disse high-end kajakker er bygget med kun de mest innovative og højteknologiske materialer. 

A-CORE

Denne meget alsidige konstruktion er bygget ved hjælp af vakuumteknologi, som sikrer det bedste vægt / styrkeforhold. Dette materiale layup øger holdbarheden og stivheden af ​​kajakken, absorberer endnu mindre energi under padling og modstå de mest udfordrende miljøer.

Alle ZEGUL ACORE byggede kajakker er udstyret med sandwichforstærket kølområde, der sikrer ridser og slagstyrke. Skrog og dæk forbindes med internt både fiberglass og aramid tapning, eksternt en meget robust aramid tape. Alle dæk er bygget i sandwich konstruktion (tilgængelig for alle Zegul kajak modeller).

Norse Glasfiber kajakker

Tahe Marine Glasfiber kajakker

Current Designs - Sisu Havkajak

Skim Kayaks - Glasfiber