telte og teltudstyr

Hold fest, sov godt og tørt overalt og i alt slag vejr - uden tung bagage

« Klik på menuerne og se hvad vi kan tilbyde....
 

Hold fest, sov godt og tørt overalt og i alt slag vejr - uden tung bagage:

De dage, hvor et telt bestod blot af et gulv, tag og et par teltpløkker er for længst væk. Telte er i dag meget funktionelle højteknologiske produkter, som er perfekt designet i konstruktion og materialer til deres særlige formål. Bagsiden af medaljen: For at udnytte teltenes komfort til fulde og nyde dem i lang tid, er det vigtigt, at vejledning og vedligeholdelse bliver overholdt - som det altid er tilfældet med ethvert teknisk "apparat".

OKK outdoor butik er forhandler af flere af de kendte mærker inden for telte, soveposer og øvrigt telt- og lejerudstyr, med en høj komfort og veludviklede funktioner, der skal være med til at danne rammen for dit "andet hjem" på dine eventyr og oplevelser i friluftslivet.

Da OKK CENTER's personale er specialister på dette felt, står vi naturligvis klar med vejledning og rådgivning til det perfekte udstyr, der passer præcis til det formål dine eventyr og oplevelser i friluftslivet indeholder, så du kan føle dig hjemme hvor som helst du opholder dig i naturen, til et hvilken som helst formål - og i hvilken som helst slags vejr.

Hjertelig velkommen i butikken.

 

vi forhandler alle de kendte mærker

Komfort og lette materialer...

Føl dig hjemme i naturen - hvor som helst - når som helst

Forberedelsen er halvdelen af turen..

Vi er specialister på dette felt - så spørg os!

Vi giver gode råd og vejledning til dine oplevelser i naturen.