Kajakker og kajakudstyr okkcenter holbæk

At købe kajak og udstyr, kan forekomme som lidt af en jungle. At finde den kajak der passer præcis til dig og dit behov, samt pagajer og øvrigt udstyr, alt efter om du skal bruge den til sport, adventure, fiskeri eller til expedition kræver sin mand/kvinde.

Derudover kommer der komfort, smag og kvalitet. Der er mange hensyn at tage i valget af sin kajak. En kajak skal passe den enkelte præcis som et par gode sko.

OKK CENTER's outdoor butik forhandler alle de kendte kendte mærker samt beklædningsudstyr og sikkerheds-udstyr. Derudover står vi altid med vores expertise råd og vejledning, så du kommer hjem med præcis den kajak og med det udstyr der kan indfrie dine forventninger på dit kajak eventyr.

BEMÆRK: KAJAKKER, KANOER OG IKKE-DELBARE PAGAJER SENDES IKKE, MEN SKAL AFHENTES I OKKCENTER - KANALSTRÆDE 8

Boreal Baffin P1.

boreal kajakker p1 okkcenter

Boreal Design Baffin P1 er en flot plastikkajak til mindre roerer. De klassiske linier gør den perfekt til både leg og ture. Den er lavet i Boreal Designs stive og ekstremt glatte PE plastikmateriale.

Kajakken er monteret med finne.

Længde: 506 cm. Bredde: 54,5 cm. Cockpit: 79 x 41 cm. Vægt: 28 kg.  Anbefalet roer vægt: 40-75 kg.

Prana danish style

prana-danish-style okkcenter

Et samarbejde mellem den danske designer Jesper Kromann-Andersen og Aktuelle Designs prisvindende hold.  Fås i glasfiber og Kevlar layups, Prana er en hurtig og meget manøvredygtig kajak, med en effektiv form. Skroget er mere stabilt og gør denne 17 fods touring kajak perfekt til alle forhold. Denne Prana er standard med både for- og agter dag luger, for- og agter store luger og en fuld akkompagnement af sikkerhed og komfort.

Overall Length: 518.16 cm - Width: 53.34cm - Depth: 34.29cm
Cockpit Size: Length: 81.28cm - Width: 41.91cm
Bow Hatch: Length: 24.13cm - Width: 24.13cm - Volume: 71.82L
Day Hatch: Length: 20.32cm - Width: 20.32cm - Volume: 41.58L
Stern Hatch:Length: 44.45cm - Width: 25.4cm - Volume: 83.16L