Kajakker og kajakudstyr okkcenter holbæk

Zegul Arrow Play MV - A-Core - Ivory/Dark red/ivory

Arrow Play MV er udviklet specielt til teknik og leg med fokus på stabilitet og manøvredygtighed i bølger og på åbent vand. Det er ydermere en fremragende kajak til dagsture og længere ture med overnatning.

Der er brugt i hundredvis af timer på udvikling, forskning og test af Arrow Play MV. Dækket og stævnen er blevet ændret, hvilket har givet dækket et mere elegant udseende med blødere linjer. Fordækket er gjort lavere og vil fange mindre vind og stævnens overhang er forlænget.

Skroget har et betydeligt spring/rocker og stor volumen i fordækket for at undgå at "næsen" på kajakken dykker, når du surfer. Midt-profilen er let afrundet, hvilket kombineret med det markante knækspant medfører, at den er let at lægge på kant. Alt dette gør Arrow Play MV til en fornøjelse at padle, uanset om du udfordrer dig selv i høje bølger eller blot ønsker en havkajak, der reagerer øjeblikkeligt på dine bevægelser.

Arrow Play MV passer til en bred vifte af padlere på næsten alle niveauer. Den er stabil uden at give afkald på manøvredygtighed og hastighed, den har god opbevaringskapacitet og et stort "keyhole"-cockpit for lettere ind og udstigning af kajakken.
Arrow Play har vist sig at være en meget populær havkajak i hele Skandinavien
En kajak til den mellemstore roer på over 70/75 kilo op til 90 kilo - Alt efter kropsbygning….

Material Composite
PCS No
Length 517 cm
Width 53,5 cm
volume No
Capacity Approx 150 kg
Cockpit 81 x 41,5 cm
Weight A-Core 23–25 kg
Weight 3D C-Core 19-21 kg
Weight Rock Solid 23-25 kg
Weight Full Carbon 16–18 kg
Storage: Front 24 cm
Storage: Rear 44 x 26 cm
Storage: Day hatch 20 cm
Storage: Mini-box 15 cm
Rudder/SKEG Skeg
Purpose play boating
Sprayskirt size L: 87.5 x 51.5 cm

 

19,500.00 DKK