Kajaksport udstyr

Kajaksport - Inuksuk grønlandsk kulfiber åre

Kajak-Sport's hotteste pagaj er denne håndlavede vestgrønland stil pagaj lavet i Finland.

Prøv det og du vil elske det! Vi ønskede at skabe noget historisk og unikt, men med den nyeste teknologi til rådighed og noget andet end traditionelle touring paddles til rådighed.

Den historiske historie og den unikke følelse af vores nye vestgrønlandspagaj tager dig langt fra de traditionelle paddlingsrutiner, som du er vant til. Derfor gav vi det navnet Inuksuk. Det viser at du er på rette vej til nye eventyr.
Knivprofilen og råmaterialerne er valgt til at følge de historiske værdier, men profilen er tyndere, hvilket gør det roligt og præcist i hvert slag. Split konstruktion med 13 cm længde justering (215 - 228 cm) giver dig mange flere muligheder for brug, og den hårde, men lyse kerne konstruktion med fantastisk matt finish gør det helt uimodståeligt.

  Specifikt:

Vægt:
770 g

Bredde:
95,00 mm

Materiale:
Kulstof

2,999.00 DKK

Ikke på lager

Vores Historie

Kajak-Sport Oy blev grundlagt i 1989 af fire inspirerende kajakere og opdagelsesrejsende fra Finland.

Vi startede med havkajakker, som hurtigt blev tildelt rundt om i verden. Men snart bemærkede vi, at der var et meget begrænset udvalg af ægte havkajakkomponenter til rådighed for producenterne.

Så vi begyndte at skabe komponenter primært til vores egne behov. Kort tid efter skabte vi en grundkomponent til en havkajak, og vi blev også en af ​​de allerførste producenter af kajakkomponenter til andre kajakproducenter.

Siden da har disse små detaljerede dele fået mere og mere plads i vores hjerte og interesse.

Kajaksport udstyr

Funktionelle og respekterede komponenter har en væsentlig rolle i at opnå en vellykket kajak. Uanset om det er en kajak til en nybegynder eller for en erfaren havkayaker, skal den arbejde på det miljø, hvor det bruges. Så vælg Kajak-Sport kvalitet, det er uden sammenligning.