Kajaksport udstyr

Kajak Sport - Pagaj Holdere / Klemme

BESKRIVELSE:
Verdens mest enkle og unikke sikkerhedsanordning til din pagaj fra Kajak-Sport.

Klemmerne er lavet til at holde din pagaj på det bageste dæk på en kajak, når den væltede kajakroer laver en paddle float redning. Fuldautomatisk låsemekanisme og enkelthånds åbningsmekanisme er sikker og ekstremt nem at bruge selv med kolde hænder eller handsker på.

Med KS-selfrescue-klemmerne bliver normal paddlefloat teknik meget mere pålidelig og hurtigere, hvilket øger sikkerheden under alle vejrforhold.

Alle anvendte ståldele er høj Aisi 316-kvalitet. Installation i en flad (niveau) del af kajakken.

XKS-produktkode: 410200
Vægt: 298 g
Længde: 103,00 mm
Bredde: 46,50 mm
Højde: 58,00 mm

520.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Vores Historie

Kajak-Sport Oy blev grundlagt i 1989 af fire inspirerende kajakere og opdagelsesrejsende fra Finland.

Vi startede med havkajakker, som hurtigt blev tildelt rundt om i verden. Men snart bemærkede vi, at der var et meget begrænset udvalg af ægte havkajakkomponenter til rådighed for producenterne.

Så vi begyndte at skabe komponenter primært til vores egne behov. Kort tid efter skabte vi en grundkomponent til en havkajak, og vi blev også en af ​​de allerførste producenter af kajakkomponenter til andre kajakproducenter.

Siden da har disse små detaljerede dele fået mere og mere plads i vores hjerte og interesse.

Kajaksport udstyr

Funktionelle og respekterede komponenter har en væsentlig rolle i at opnå en vellykket kajak. Uanset om det er en kajak til en nybegynder eller for en erfaren havkayaker, skal den arbejde på det miljø, hvor det bruges. Så vælg Kajak-Sport kvalitet, det er uden sammenligning.