Kajaksport udstyr

Kajak Sport Ruglæn Deluxe High

Kajak Sport Ruglæn Deluxe High

KS-ryglæn deluxe har 6-punkts fastgørelse for at sikre de bedste support og justeringsegenskaber. Lav profil giver masser af plads til rullning og giver fri kropsrotation til effektiv padling.

Deluxe ryglæn sammen med KS-ergo sæde er højt respekteret og rost kombination blandt erfarne kajakere og hav kayaking magasiner. Højere profil giver stor ekstra støtte til paddlere, der har fysiske problemer i ryggen og derfor har brug for ekstra støtte. Inkluderer fastgørelsesremme.

XKS-produktkode: 603211
Vægt: 206 g
Bredde: 350,00 mm
Højde: 202,00 mm

399.00 DKK

Vores Historie

Kajak-Sport Oy blev grundlagt i 1989 af fire inspirerende kajakere og opdagelsesrejsende fra Finland.

Vi startede med havkajakker, som hurtigt blev tildelt rundt om i verden. Men snart bemærkede vi, at der var et meget begrænset udvalg af ægte havkajakkomponenter til rådighed for producenterne.

Så vi begyndte at skabe komponenter primært til vores egne behov. Kort tid efter skabte vi en grundkomponent til en havkajak, og vi blev også en af ​​de allerførste producenter af kajakkomponenter til andre kajakproducenter.

Siden da har disse små detaljerede dele fået mere og mere plads i vores hjerte og interesse.

Kajaksport udstyr

Funktionelle og respekterede komponenter har en væsentlig rolle i at opnå en vellykket kajak. Uanset om det er en kajak til en nybegynder eller for en erfaren havkayaker, skal den arbejde på det miljø, hvor det bruges. Så vælg Kajak-Sport kvalitet, det er uden sammenligning.