Kajaksport udstyr

Kajak Sport Oval hatch 43/30 Click On Cover

Kajak Sport Oval hatch 43/30´ - Click-On Cover

Beskrivelse:
Klik-på dækslet er et let og kraftigt kajakluge dæksel, som er lavet ved at kombinere to forskellige materialer sammen. Den stive midterdel når til toppen af ​​lugefeltet og sikrer, at dækslet ikke kan skubbes indvendigt på grund af kraften af ​​en bølge.

Den bløde kant forsegler og lægges ordentligt på lugefeltet og giver god vandtæt kontakt mellem dækslet og fælgen. Stilfuldt klikdæksel er vandtæt og meget let at bruge.

Der er både indvendige og udvendige snorholdere og et praktisk åbningsgreb. Begge materialer er holdbare - og fuldt UV-beskyttede.

Klik-på dækket bruges over hele verden, og det har fundet sin vej især til dækket af lette og ultralette komposit kajakker. Talrige test, anmeldelser og praksis viser, at dette dæksel er en pålidelig og vandtæt dækopløsning selv under grove forhold. Klik-på dækket anbefales at bruges med KS-lukkekant.

XKS-produktkode: 302211
Vægt: 646 g
Længde: 458,00 mm
Bredde: 335,00 mm
Højde: 30,00 mm

449.00 DKK

Ikke på lager

Vores Historie

Kajak-Sport Oy blev grundlagt i 1989 af fire inspirerende kajakere og opdagelsesrejsende fra Finland.

Vi startede med havkajakker, som hurtigt blev tildelt rundt om i verden. Men snart bemærkede vi, at der var et meget begrænset udvalg af ægte havkajakkomponenter til rådighed for producenterne.

Så vi begyndte at skabe komponenter primært til vores egne behov. Kort tid efter skabte vi en grundkomponent til en havkajak, og vi blev også en af ​​de allerførste producenter af kajakkomponenter til andre kajakproducenter.

Siden da har disse små detaljerede dele fået mere og mere plads i vores hjerte og interesse.

Kajaksport udstyr

Funktionelle og respekterede komponenter har en væsentlig rolle i at opnå en vellykket kajak. Uanset om det er en kajak til en nybegynder eller for en erfaren havkayaker, skal den arbejde på det miljø, hvor det bruges. Så vælg Kajak-Sport kvalitet, det er uden sammenligning.