Kajaksport udstyr

Kajak Sport Oval hatch cover 44/26´

Kajak Sport Oval hatch cover 44/26´

Beskrivelse:

Kajak-Sport originale hatch cover serie er lavet af ægte gummi. 100% vandtæt lugeafdækningsopløsning er skabt til den mest krævende "ekspedition" brug, når dækslet anvendes i afvigende forhold, og når den maksimale pålidelighed er afgørende.

Omslageter udstyret med både indvendige og udvendige båndholdere. Dens materiale er ekstremt holdbart og lang levetid. Det er også fuldt UV-beskyttet

XKS-produktkode: 302410
Vægt: 715 g
Længde: 478,00 mm
Bredde: 300,00 mm
Højde: 30,00 mm

399.00 DKK

Ikke på lager

Vores Historie

Kajak-Sport Oy blev grundlagt i 1989 af fire inspirerende kajakere og opdagelsesrejsende fra Finland.

Vi startede med havkajakker, som hurtigt blev tildelt rundt om i verden. Men snart bemærkede vi, at der var et meget begrænset udvalg af ægte havkajakkomponenter til rådighed for producenterne.

Så vi begyndte at skabe komponenter primært til vores egne behov. Kort tid efter skabte vi en grundkomponent til en havkajak, og vi blev også en af ​​de allerførste producenter af kajakkomponenter til andre kajakproducenter.

Siden da har disse små detaljerede dele fået mere og mere plads i vores hjerte og interesse.

Kajaksport udstyr

Funktionelle og respekterede komponenter har en væsentlig rolle i at opnå en vellykket kajak. Uanset om det er en kajak til en nybegynder eller for en erfaren havkayaker, skal den arbejde på det miljø, hvor det bruges. Så vælg Kajak-Sport kvalitet, det er uden sammenligning.