Kelly Kettle

Kelly Kettle - Lille cook set - Stål

Nyd gratis, kulstofneutral madlavning udendørs ved hjælp af det naturlige brændstof.
 
Kogesættet kan bruges på to måder:
1. Når vandet koger, tag kedlen ud af ilden, og sæt Grillstykker (2 stk.) På ilden. Derefter skal du blot placere din kande / pan på grillstykkerne til madlavning, og tilføj yderligere brændstof til branden, hvis det kræves. Brændstof kan indsættes gennem lufthullet i bunden af ​​bunden.
2. Ved hjælp af vores Pot Support (ikke inkluderet i kogesættet) kan visse fødevarer koges hurtigt over skorstenen på Kelly / Volcano Kettle, da det koger og dermed sikrer maksimal brændstof og tidseffektivitet. Bemærk: da varmen er intens, skal du regelmæssigt røre din mad.
Under transporten opbevares dette kogesæt inde i din Kelly Kettle, hvilket sikrer maksimal pladsbesparelse.
Cook-sættet omfatter:
Rustfrit stål: Pot 0,45 l kapacitet / stegepande (låg) / 2 stykker Grill / Gripper håndtag
Bemærk: Inkluderer ikke Pot Support

Yderligere Information

Diameter 103mm / 4,05 inch
Vare Vægt 0.47lb / 0.22kg
Produktkapacitet 16 fluid oz (UK) / 0.454 ltr (Kapacitet)

 

139.00 DKK

Ikke på lager

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle