Kelly Kettle

Kelly Kettle - Medium 'Scout' - Stainless Steel

Denne kedel koger 1,2 ltrs vand ad gangen og er ideel til bilcamping, spejdere, picnics, jægere, campingvogne, Wilderness Survival Kit, 4 x 4 off-roaders, katastrofe- og nødsæt, humanitær hjælp, kajakere eller nogen der arbejder i det fri.

Kelly Kettle er et fantastisk stykke campingudstyr, der endda arbejder under uvejrforhold, der bringer vand i koge inden for få minutter med det uanset fast brændsel er naturligt forekommende i området - pinde, græs, pinjekegler, birkebark osv. at bære brændstof. Ingen løbende omkostninger. Brugere har beskrevet disse kedler som 'Den største opfindelse nogensinde'. Omkostningsfri, kulstofneutral, miljøvenlig camping på sit allerbedste!

Fire Base & Drawstring taske er som standard med hver kedel.

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst. Hvis de er fyldt med vand og bæres på deres sider eller på hovedet, kan der forekomme lækage fra skorstenspladen, som ikke altid er helt vandtæt.

Hvis du af en eller anden grund har brug for at transportere vand med kedlen på sin side eller på hovedet, så vælg Aluminium modeller, der let kan forsegles ved skorstenen på grund af det blødere metal.

549.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle