Kelly Kettle

Kelly Kettle Pot Support

Denne Pot Support giver dig mulighed for at placere Kelly Cook Set på toppen af ​​kedlen, når dit vand koger og derved udnytte al den varme, der genereres i skorstenen og sikre maksimal brændstofeffektivitet.

Selv i en storm fungerer kedlen bemærkelsesværdigt godt - dermed giver Pot-Support mulighed for at lave mad selv under ekstremt hårde vejrforhold. Hvis der kræves mere brændstof, når du koger / koger op, skal du blot fjerne din gryde / pande ved hjælp af gribegrebet (alt i vores kogesæt) og føje yderligere brændstof gennem Pot Support. Du behøver ikke at fjerne potstøtten fra skorstenen, når du tanker. Når du er færdig med at lave mad, skal du give tid til, at potten er afkølet. Derefter kan den demonteres, fladpakket og indsættes op i skorstenen til transport.

Nyd miljøvenlig, kulstofnutral madlavning!

Bemærk: Kun egnet til hurtige madlavningsartikler som nudler, ris, havregryn, suppe, rehydrerende mad, genopvarmning mv. Der skal altid være vand i kedlen, når du bruger potten. Vi anbefaler, at kedlen holdes over to tredjedele fuld til enhver tid. Du bør altid kunne se vandet i kedlen til enhver tid.

Sammenklappelig gryde- og pandeholder til Kelly Kedel

Udvid din Kelly Kettle potentiale - og udnyt brændslets energi dobbel!

Suitable for heating of food, cooking of freeze dried / dehydrated food and simple cooking.

Passer til Trekker, Scout og Base Camp - og pakker sammen med kedlen i sin pakke

Technical Specifications:
Materiale: rustfri stål
Vægt: 100 g

60.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle