Kelly Kettle

Kelly Kettle Hobo Stove - stål - stor

Placer dette Hobo Komfur tilbehør på din rustfrit stål ildsted for sikker og effektiv udendørs madlavning.

Denne størrelse passer til brandbasen i 'Base Camp' & 'Scout' Kedlerne.

Sikker, nem og sjov at bruge: Skaber stabilt madlavningsoverflade til gryde eller stegepande, og ilden er sikkert indeholdt i enheden.
Brændstofeffektiv: Varme er rettet mod potten eller stegepanden på toppen.
Fungerer under alle vejrforhold.
Bruger et fast brændstof.
Kompakt: Pakker væk inde i Kelly Kettle brandbasen
Holdbar: Lavet af 0,7 mm rustfrit stål
Brug når som helst med eller uden brandbassinet, når du har brug for en overflade til madlavning. Placer bare Hobo Komfuret på jorden og bygg ilden indvendigt
Mens Hobo kan bruges på en aluminium brandbase, risikerer du at overophede aluminiumet og ødelægge basen. Vi anbefaler, at Hobo Komfur tilbehør bruges sammen med vores rustfrit stål baser.
Bemærk venligst, at vores ældre Aluminium Cook-sæt (ikke længere i produktion) ikke passer ind i Hobo til pakning. Vores nuværende stålkogesæt passer, da de er blevet dimensioneret lidt for at passe ind og gøre alt sammen sammen.
Vores 350 ml kop passer ind i 500 ml koppen, hvilken næve inde i den store kogesæt, som passer ind i denne Hobo Komfur, som passer ind i ildgrunden (Base Camp eller Scout), som omdanner sig op i kedlen ..... rigtig kompakt opbevaring!!

Diameter 152mm
Skærmvægt 0,17 kg (vægt inklusive emballage 0,3 kg)
Højde 67mm

99.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle