Kelly Kettle

Kelly Kettle 'Trekker' - Stainless Steel

Kelly Kedel - 'Trekker' - Rustfrit Stål

En meget effektiv rustfrit stål udendørs kedel (brande basen er også rustfrit stål), som er egnet til trekkers, vandrere, kajakere, Backpackers, cyklister og alle udendørs entusiaster, der har brug for at holde deres pakke let. Også egnet til Bil Camping og Wilderness Survival Kits / Disaster Kits.

Denne letvægts kedel passer fint ind i en rygsæk.

Da der ikke er behov for at transportere brændstof, vil disse kedler holde din pakke let og spare penge på samme tid - aldrig bekymre dig om at løbe tør for brændstof igen!

Ved hjælp af noget naturligt forekommende fast brændsel (sticks, pinjekegler, tørkamelmisbrug! Osv.)

Vil denne kedel fungere perfekt godt, selv i en storm og vil bringe 2 krus med vand til en koge inden for få minutter. Hvis mere varmt vand er påkrævet (denne kedel nemt kan koge vand hurtigt til en fest på 4-6 personer), skal du blot fylde kedlen igen og placere den igen på brændebunden og genopvarme skorstenen igen.

Kedlen bliver kogt igen inden for få minutter, hvor vand kan bruges til mere varme drikke, badning, opvaskning osv. Et vidunderligt stykke campingudstyr.

Bemærk: Tilsæt vores Pot-Support & Cook-sæt til at forberede små mængder mad (Nudler, ris, havregryn, hydrat mad osv.) Over kedlen, mens dit vand koger. Kog og kog samtidig med kun en håndfuld brændstof! Se vores tilbehørskategori til disse produkter.

Fire Base & Drawstring taske er som standard med hver kedel

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst. Hvis de er fyldt med vand og bæres på deres sider eller på hovedet, kan der forekomme lækage fra skorstenspladen, som ikke altid er helt vandtæt. Hvis du af en eller anden grund har brug for at transportere vand med kedlen på sin side eller på hovedet, så velg Aluminium modeller, der let kan forsegles ved skorstenen på grund af det blødere metal.

Technical Specifications:
Materiale: Rustfri stål
Kapacitet: 0,6 L (1 pint)
Diameter: 14 cm
Højde: 27 cm
Vægt: 680 g

499.00 DKK

Ikke på lager

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle