Kelly Kettle

Kelly Kettle 'Trekker' - Aluminium

Et meget effektivt stykke campingudstyr, der er egnet til trekkere, vandrere, kajakere, vandrere, cyklister og alle udendørs entusiaster, der skal holde deres pakke lette. Også egnet til bilcamping og et vildmarksoverlevelsessæt eller katastrofesæt. Denne letvægts kedel passer fint ind i en rygsæk.

Da der ikke er behov for at transportere brændstof, vil disse kedler holde din pakke let og spare penge på samme tid - aldrig bekymre dig om at løbe tør for brændstof igen! Ved hjælp af et naturligt forekommende fast brændsel (sticks, pinjekegler, tørkamelmis!), Vil denne kedel fungere perfekt godt, selv i stærke vind / storm og vil bringe 2 krus med vand til en koge inden for få minutter.

Tilsæt vores 'Trekker' kogesæt og pot-support til at lave små mængder mad, mens og efter kedlen koger. Se venligst vores tilbehørskategori for disse varer. Hvis mere varmt vand er påkrævet (denne kedel kan nemt koge vand hurtigt til en fest på 4-6 personer), skal du blot fylde kedlen igen og placere den igen på brændebunden og genforbrænde skorstenen igen. Kedlen vil blive klar igen inden for få minutter, hvor vand kan bruges til mere varme drikke, badning, opvaskning mv.

449.00 DKK

Ikke på lager

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle