Kelly Kettle

Kelly Kettle - Cup sæt

2 x højkvalitets campingkopper (350 og 500 ml)

Funktionerne omfatter: Silikonebelagte foldbare håndtag til komfort / CooLip ™ -funktion til beskyttelse af læber mod brænding / målinger på indersiden af ​​kop / Poleret internt for nem rengøring / opvaskemaskine.

Pakning: Små koppepakker i stor kop - og begge pakker inde i den store Cook Pot, som pakker inde i vores nye Hobo Stove ™, som pakker inden i brandbase i 'Base Camp' eller 'Scout' Kedler.

Bemærk venligst: 350 ml-cupen passer ind i det mindre 'Trekker'-kogesæt, men den større 500 ml kop er for stor til at passe.

Lavet af rustfrit stål. Vægt 0,258 kg / 9,1 oz (kombineret)

2 stk. Foldekop i rustfi stål med foldehåndtag og isolerende CooLip som beskytter dine hænder mod det varme metal.

Kan anvendes over åben ild

Poleret på indersiden for nem rengøring

Tåler maskinopvask

Skala i ml and oz inden i begge kopper

Specifikationer (350 ml):
Volumen: 350 ml
Vægt: 113 g
Dimensioner: 91 x 68 mm

Specifikationer (500 ml):
Volumen: 500 ml
Vægt: 136 g
Dimensioner: 104 x 73 mm

149.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Kelly Kettle

Rustfrit stål Vs Aluminium

I årtier blev Kelly Kettles lavet af aluminium, og disse kedler har været kendt bogstaveligt i årtier! Men i de senere år i Nordamerika, Europa, Japan, Australien, osv. Har der været en betydelig bevægelse af kunder væk fra aluminiumprodukter og over til stål. Derfor er vores stålprodukter nu betydeligt mere populære end de traditionelle aluminiumkedler.

> Rustfrit stål er dog lidt tungere end aluminium; det er et stærkere metal og derfor mere modstandsdygtigt over for buler.
> Varmekedlen koger lidt hurtigere end sin ståltvilling, da Aluminium udfører varme hurtigere end stål.
> Aluminiums kedlen er lidt billigere end sin rustfrit stål twin.
> Alle kedler skal tørres og opbevares på et tørt sted for at forlænge kedlens levetid.
> Der skal ikke være nogen 'smag' af metal.
> Alle vores kedler leveres med opgraderede stålbrænder som standard (traditionelle aluminiumsbaser bruges til at brænde ud ret hurtigt).

Disse nye stålbaser kan omdannes til en effektiv brænder med brændeovn ved blot at droppe vores kæmpestore 'Hobo Stove' tilbehør ovenpå. Stål har et smeltepunkt, der er næsten dobbelt så stort som Aluminium.

> Alle vores tilbehør er lavet af Food Grade 304 rustfrit stål (kopper, tallerkener, kogesæt, pottehjælp, Hobo Camp komfur)

Bemærk: På vores instruktionsblade er kedlen ikke designet til at være en vandbærer. Det er designet til at koge vandet ekstremt hurtigt under alle vejrforhold ved at bruge meget lidt brændstof. Når de er fyldt med vand, skal rustfrit stålkedler altid bæres oprejst for at undgå lækage fra skorstenen eller vandtuden.

Det er det virkelig ... ..valget er dit!

Hvordan virker den? - Se denne video!

Kelly Kettle