Led Lenser

LEDLENSER™ P5.2

Den opgraderede LED LENSER P5.2 lommelygte er lille, let og sparer energi, hvilket gør den til en af de bedste lommelygter, du kan finde til hverdagsbrug.

Kører på kun et AA-batteri, denne utrolig lette lommelygte producerer en kraftig 140 lumen - over 25% mere end den oprindelige P5. Endnu bedre, du kan hurtigt fokusere disse lumen på et langt udvidet power-spot eller nærbillede-stråle med kun en hånd ved hjælp af vores Rapid Focus ™ -teknologi. 

Lysstyrke: 140 lumen
Inkl. ekstra AA (LR6) batteri
Inkl. hylster
Brændetid: Op til 5 timers
Rækkevidde: Op til 120 meters
Dimension: L113 mm - Ø hoved 25 mm - Ø skaft 18 mm
Inkl. håndledsrem
Enhåndsbetjent fokusering
Vægt: 81 gram inkl. batterier

659.00 DKK

Om os
Rainer OpolkaI 1993 nægtede banken at give dem et erhvervslån, og de havde ingen ejendomme at tilbyde som sikkerhedsstillelse, bare friske ideer og prototypen af ​​den første Ledlenser V8 lommelygte.

For de herrer ved banken, der fortalte dem, at V8 var usælgelig, var det ikke nok. Så i 1994 slog twinbrødrene Rainer og Harald Opolka sig selv med 1000 DM, en skitsebog, værktøjskasse og gamle Atari®-computer og grundede Ledlenser i deres garage i Tyskland.

Med al lidenskab og mod hos to unge nyoplyste iværksættere lykkedes det de uden banken og til deres egen overraskelse endte med at sælge mere end 200 millioner euro af LED-lygter i de første fem år. V8 blev en international design klassiker og en af ​​de mest solgte LED lommelygter i verden.

Harald OpolkaNow som de gerne siger, "Vi er vores egen bank." Som om at minde nogen om dette, der måtte ske ved, i dag bølger et ensartet piratflag over deres Solingen-hovedkvarter.

Hurtig frem 17 år, hundredvis af patenter og designpriser senere, og Ledlenser er nu et selskab med mere end 1000 ansatte, tre produktionsbaser og en række af verdens højeste kvalitets LED-lygter. Og i dag, som i begyndelsen, forbliver vi drevet af lys - udledning, kanalisering og strømforsyning af lys.