Lifestraw

Fjerner 99,999999% vandbårne bakterier, herunder E. coli og salmonella

Sådan bruges LifeStraw®

Begynd at bruge LifeStraw® ved at løsne begge ender og stille det opret i vand i 10 sekunder. Tag så 5 hurtige slurke fra mundstykket. Pust jævnligt luft gennem dit LifeStraw® efter brug for at holde filteret rent og undgå tilstopning.

Efter første brug eller på et hvilket som helst tidspunkt filteret er tørt, løsn begge ender og stil det opret i egnet vand (hold mundstykket ude af vandet og tørt) i 20 sekunder for at lade vandet spæde filteret.

Indtag herefter 5 hurtige slurke for at få vandet til at flyde. Når du kommer tilbage fra en vandretur, skyl med egnet postevand og lad den tørre, inden du skruer hætten på igen, inden du lægger den væk.

Advarsel Indtagelse af ubehandlet vand kan udsætte dig for skadelige mikroorganismer og øge risikoen for gastrointestinale sygdomme. Uhensigtsmæssig brug af LifeStraw® øger risikoen for at blive udsat for skadelige mikroorganismer og øger risikoen for gastrointestinale sygdomme.

Reducer risikoen for at blive syg ved at følge disse sikkerhedsinstruktioner og lær mere om vandsikkerhed i vildmarken.

LifeStraw® filtrerer vand hurtigt og let.
Produktet behøver ingen batterier eller reservedele og kan filtrere mindst 1.000 liter i sin levetid. LifeStraw® kan bruges til at drikke direkte fra et åbent vandområde, som en flod eller sø, eller en beholder, som en flaske eller et glas.

Dets lette og smalle designudformning gør det perfekt til vandreture, rejser og camping i områder, hvor vandet kan være uegnet til at drikke pga. bakterier og parasitter.

LifeStraw® burger en avanceret mikrofiltrerings membran teknologi, som fjerner 100 procent af bakterier (f.eks. Escherichia coli, Vibrio choleraeog Salmonella typhi) og 99,9 procent af protozoan cyster (f.eks. Cryptosporidium parvum, Giardia lamblia), som producerer vandbårne sygdomme.

 

LifeStraw® reducerer derfor i høj grad risikoen for at få sygdomme som f.eks.diaré, dysenteri og giardiasis.

Brug aldrig LifeStraw® til at filtrer havvand eller kemisk forurenet vand inklusive vand fra søer med mineaffald eller i nærheden af store landbrug. UNDGÅ AT TABE eller lægge nogen form for tryk på dette produkt.

Et bevidst eller ubevidst sammenstød mellem dette produkt og en hård overflade kan skade filtreringsmekanismen inden i LifeStraw® og gøre det ineffektivt og ubrugeligt. Dette produkt må ikke e bruges af børn uden opsyn fra en voksen.

Sådan rengøres LifeStraw®

LifeStraw® filter vil ikke længere filtrere vandet, når produktet har nået enden af sin levetid. Hvis der ikke kan indtages vand gennem LifeStraw®, indikerer dette, at produktet skal udskiftes.