Lifestraw

Lifestraw

LifeStraw® er et prisvindende brugervenligt bærbart vandfilter, der omdanner mikrobiologisk forurenet vand til sikkert rent drikkevand. Den er ideel til en række brugere uden for hjemmet, fra vandrere og campister til mennesker, der er fordrevet af naturkatastrofer.

Letvægt - kun 56 gram (eller 2 ounces)
Bruger hule fiber mikrofiltrering teknologi
Renser mindst 1000 liter (264 gallon) vand
Fjerner næsten alle bakterier (99,9999 procent) og protozoan parasitter (99,9 procent), der kan forurene vand, herunder giardia
Reducerer uklarhed (muddiness) ved at filtrere partikelformigt materiale større end 0,2 mikron
Lavet af slidstærk plastik
Kemikalie-fri
Kræver ikke elektrisk strøm, batterier eller reservedele - den er drevet af brugergenereret sugning.

LifeStraw® bruger avanceret hulfiberteknologi. Dette er en meget effektiv filtreringsmetode. Hollow fiber membran kræver ingen kemikalier som chlor eller iod.

Vand kommer ind og tvinges gennem smalle fibre under højt tryk.
Hule fibre fælder bakterier, protozoer og andre forureninger, som spules ud ved tilbagesvampning.
Rent vand udleder gennem små porer i væggene i de hule fibre.
Filtreret vand er sikkert at drikke

Let at bruge
Enhver, der kan bruge et drikestrå, kan bruge LifeStraw®. Træk blot det ufiltrerede vand gennem LifeStraw®, blæs luft tilbage gennem halmen for at skylle og rydde det efter at have drukket. 

199.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Fjerner 99,999999% vandbårne bakterier, herunder E. coli og salmonella

Sådan bruges LifeStraw®

Begynd at bruge LifeStraw® ved at løsne begge ender og stille det opret i vand i 10 sekunder. Tag så 5 hurtige slurke fra mundstykket. Pust jævnligt luft gennem dit LifeStraw® efter brug for at holde filteret rent og undgå tilstopning.

Efter første brug eller på et hvilket som helst tidspunkt filteret er tørt, løsn begge ender og stil det opret i egnet vand (hold mundstykket ude af vandet og tørt) i 20 sekunder for at lade vandet spæde filteret.

Indtag herefter 5 hurtige slurke for at få vandet til at flyde. Når du kommer tilbage fra en vandretur, skyl med egnet postevand og lad den tørre, inden du skruer hætten på igen, inden du lægger den væk.

Advarsel Indtagelse af ubehandlet vand kan udsætte dig for skadelige mikroorganismer og øge risikoen for gastrointestinale sygdomme. Uhensigtsmæssig brug af LifeStraw® øger risikoen for at blive udsat for skadelige mikroorganismer og øger risikoen for gastrointestinale sygdomme.

Reducer risikoen for at blive syg ved at følge disse sikkerhedsinstruktioner og lær mere om vandsikkerhed i vildmarken.

LifeStraw® filtrerer vand hurtigt og let.
Produktet behøver ingen batterier eller reservedele og kan filtrere mindst 1.000 liter i sin levetid. LifeStraw® kan bruges til at drikke direkte fra et åbent vandområde, som en flod eller sø, eller en beholder, som en flaske eller et glas.

Dets lette og smalle designudformning gør det perfekt til vandreture, rejser og camping i områder, hvor vandet kan være uegnet til at drikke pga. bakterier og parasitter.

LifeStraw® burger en avanceret mikrofiltrerings membran teknologi, som fjerner 100 procent af bakterier (f.eks. Escherichia coli, Vibrio choleraeog Salmonella typhi) og 99,9 procent af protozoan cyster (f.eks. Cryptosporidium parvum, Giardia lamblia), som producerer vandbårne sygdomme.

 

LifeStraw® reducerer derfor i høj grad risikoen for at få sygdomme som f.eks.diaré, dysenteri og giardiasis.

Brug aldrig LifeStraw® til at filtrer havvand eller kemisk forurenet vand inklusive vand fra søer med mineaffald eller i nærheden af store landbrug. UNDGÅ AT TABE eller lægge nogen form for tryk på dette produkt.

Et bevidst eller ubevidst sammenstød mellem dette produkt og en hård overflade kan skade filtreringsmekanismen inden i LifeStraw® og gøre det ineffektivt og ubrugeligt. Dette produkt må ikke e bruges af børn uden opsyn fra en voksen.

Sådan rengøres LifeStraw®

LifeStraw® filter vil ikke længere filtrere vandet, når produktet har nået enden af sin levetid. Hvis der ikke kan indtages vand gennem LifeStraw®, indikerer dette, at produktet skal udskiftes.