Light my fire udstyr

Light My Fire - Sporkcase - Gul

Holder snavs ude på vej ud og inde på vej hjem.
SporkCase gør det lettere at medbringe Sporks, uanset om det er en vandretur eller en tur til stranden.

Med sin snap lukning holder SporkCase snavs ude på vej ud og inde på vej hjem.

Beholderen er så hård som den er attraktiv. Et øje gør det muligt at hænge den rundt om halsen. Passer til 1 eller 2 Spork original, Spork Titanium eller Spork lefty.

Tåler opvaskemaskine.
Stram snap lukning.
Øje til ophæng.

Materiale: PP- polypropolene, Spork lavet af Tritan.

Faktisk størrelse: 190x45x29mm Vægt: 29g

 

39.95 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr