Light my fire udstyr

Light My Fire - TinderSticks

Light My Fire - TinderSticks

Den absolutte bedste måde at lave ild i alt slags vejr og helt naturligt!

Med TinderSticks undgår du skadelige kemikalier, der udsender usund røg, når du brænder ild. TinderSticks kommer fra stammer af dyrkede fyrretræer (tardu) vokser i de mexicanske højland.
De har 80% harpiksindhold, er ekstremt lette at tænde og virker selv når de er våde. TinderSticks brænder i lang tid og udsender høj varme. Der er nok 1-2 rækker til at tænde en grill, bålplads eller ild. Perfekt til brug med Swedish FireSteel fra Light My Fire.

  • Easy to light even when wet.
  • All natural & environmentally-friendly.
  • Up to 80% resin content.
  • It is the resin (oil) that burns, not the wood.
  • Burns with a hot flame compared to paper
    and paraffin.
  • No "dangerous goods" shipping restrictions.

35.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr