Light my fire udstyr

Light My Fire - Grandpas Firefork - 2 pack - Pink/blue

Light My Fire - Grandpas Firefork

Smart grillholder lavet af robust rustfrit ståltråd. Unikt design. Let og holdbart. Fleksibel, passer til de fleste pinde. Fungerer også som en brandgaffel. Beskyttelsesdæksel til sikker opbevaring.

Buede punkter holder mad fast.
Ingen grund til at skære friske grene.
Letvægts, men holdbar.
Lavet af en enkelt rustfrit ståltråd.
Sikkerhedsdæksel til nem opbevaring.
Hul til ledning i sikkerhedshætte.

Materialer:

Tråd: rustfrit fjederstål
Sikkerhedsdæksel: Tritan
Faktisk størrelse: 100x47x20mm
Vægt: 18g

89.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr